Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

«Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ». Αποκλειστικές Φωτογραφίες από την σημερινή συγκέντρωση στην Ορεστιάδα ΕΝΑΝΤΙΑ στο Κέντρο Λαθρομεταναστών


Σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 οι Εβρίτες 
συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδος για να διαμαρτυρηθούν κατά των νέων δομών που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα σύνορα, και πιο συγκεκριμένα για την αύξηση χωρητικότητας του ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο.(η αφίσα του καλέσματος στην συγκέντρωση)

Ο Ιερός Λόχος 2012 έδωσε το παρών ΚΑΙ 
σε αυτήν την διαμαρτυρία των πολιτών, καθώς έγινε και διανομή φυλλαδίων από τα μέλη μας.

το φυλλάδιο του Ιερού Λόχου 2012, που μοιράστηκε στους παρεβρισκομένους
 της συγκέντρωσης


Η αποδοχή του κόσμου, 
καθώς και η αναγνωρισιμότητα του συλλόγου μας αποδεικνύει ότι ο ανιδιοτελής αγώνας μας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία έχει αντίκρισμα. 


Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των ακριτών του Έβρου μας, 
ο οποίος αιμορραγεί από τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό εχθρό, και να στηρίζουμε τον αγώνα τους για να παραμείνει η πατρίδα μας ελεύθερη!!Ζήτω το Έθνος!

Ζήτω η Ορθοδοξία!

Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς!!
Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

(οι αφίσες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, προέρχονται από την ανάρτηση μας με συγκεντρωμένα τα έντυπα του Ιερού Λόχου 2012, που μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.