Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Στο κάστρο του Καραϊσκάκη ο Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Βοιωτίας μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας!

 
Την ώρα που ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε γενικό λήθαργο και δεν αντιδρά πλέον σχεδόν σε τίποτα, με τους κυβερνώντες να τον έχουν κλείσει στα σπίτια του λόγω κορονοιού, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται.
Υπάρχουν κάποιοι που σταδιακά οργανώνονται, σχεδιάζουν όμορφες εκδηλώσειςκαι τιμούν τις παραδόσεις, την Ορθοδοξία και τους Εθνικούς μας Ήρωες. Αυτοί οι "κάποιοι" είναι οι
Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί Εθνικιστές.


Όσοι πιστοί, όσοι παραμένουν ακόμα ζωντανοί, ας ακολουθήσουν το μοναχικό, σκληροτράχηλο, γεμάτο εμπόδιο και παγίδες αλλά και τόσο γαλήνιο και πανέμορφο μονοπάτι των εθνικιστών.
Άλλωστε ποτέ στην ιστορία αυτό το μονοπάτι δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα. Άλλα πάντα προσέφερε ήθος, τιμή και σεβασμό προς την πατρίδα και την οικογένεια.

Ενόψει λοιπών των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση απέναντι στους Τούρκους και την απελευθέρωση του γένους μας, ο Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Βοιωτίας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας,  συναποφασίσαμε από κοινού να ξεκινήσουμε διάφορες εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης με πρώτη επίσημη αυτήν σε έναν από τους πρωτεργάτες της ελληνικής επανάστασης τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.


Αφού καταστρώθηκαν ένα σωρό σχέδια για το πως θα... φτάσουμε οικονομικά αλώβητοι στο σημείο συνάντησης μιας και δεν περισσεύουν σε κανέναν μας 300 ευρώ, συγκεντρωθήκαμε άπαντες οι συναγωνιστές στο προβλεπόμενο σημείο και ώρα. Στο χωριό της Δόμβραινας όπου δεσπόζει το κάστρο του Γεωργίου Καραϊσκάκη.


Εκεί σε μία λιτή εκδήλωση αλλά με τον δέοντα σεβασμό και εθνικό ρίγος να διαπερνά τους παρευρισκόμενους κατατέθηκαν στεφάνια και ακούστηκε η ιαχή ''ΑΘΑΝΑΤΟΙ'' που σκέπασε όλη την πεδιάδα της περιοχής. Λίγο πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ανέκρουσαν τον Εθνικό Ύμνο.


Αξίζει να σημειωθεί ιδιαιτέρως πως οι κάτοικοι του χωριού της Δόμβραινας άρχισαν να προσέρχονται από νωρίς στην εκδήλωση και μάλιστα ανέκρουσαν και αυτοί τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας ενώ φώναζαν προς όλους τους συναγωνιστές ''συγχαρητήρια'' και πως "τέτοιοι Έλληνες με πατριωτικό αίσθημα χρειάζεται η Ελλάδα".
Κάτι που είναι φανερό πως λείπει αυτήν την στιγμή από τον ελληνικό λαό. Μίας και όλοι αυτοί που πρωταγωνιστούν στην πολιτική της Πατρίδας μας τα έχουν θυσιάσει όλα στον βωμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το αρνητικό και δυσάρεστο γεγονός είναι πως ενώ θα μπορούσε το συγκεκριμένο σημείο να είναι σημείο αναφοράς για τον Νομό Βοιωτίας, το γνωρίζουν ελάχιστοι και είναι κυριολεκτικά αφημένο στην τύχη του και χάνεται στο βάθος του αμείλικτου χρόνου.
Από την πλευρά του Τομέα Ιερού Λόχου 2012 Βοιωτίας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως οι εκδηλώσεις και δράσεις όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά και θα ενταθούν στο προσεχές διάστημα σε συνεργασία και με τους συναγωνιστές από την Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας.

Συγχαρητήρια σε όλους!
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω το Αθάνατο 1821!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.