Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

200 χρόνια Ανυπότακτοι Έλληνες. Όλη η Ελλάδα στους δρόμους!!


1821-2021. 
Διακόσια ολόκληρα χρόνια από την παλιγγενεσία του Έθνους. 
Τετρακόσια ολόκληρα χρόνια κράτησε η οθωμανική σκλαβιά και μετά από πλήθος αποτυχημένων προσπαθειών, τελικά με την βοήθεια του Χριστού, το Έθνος σύσσωμο εγέρθηκε και κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο σύγχρονο Ελληνικό κράτος.


Τα χρόνια πέρασαν, 
το ελληνικό κράτος μεγάλωσε, διπλασιάστηκε και τριπλασιάστηκε κατά καιρούς, 
αλλά δεν κατάφερε μέχρι τώρα να απελευθερώσει όλα τα σκλαβωμένα μας Αδέρφια.
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό που περικλείεται στα σύγχρονα σύνορα μας.
Η Ελλάδα ξεκινάει από τα Ακροκεραύνια Όρη της Βορείου Ηπείρου, διαβαίνει την ιστορική περιοχή που κατέχουν οι σλαβοβούλγαροι των Σκοπίων, συνεχίζει στην Ανατολική Ρωμυλία, διασχίζει τα σκλαβωμένα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, και συνεχίζει μέχρι τα βάθη του Πόντου, την Ιωνία και την μαρτυρική μεγαλόνησο της Κύπρου μας. 
Ο Αγώνας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν απελευθερωθούν οι σκλαβωμένες μας πατρίδες και δούμε όλη την Ελλάδα μας ελεύθερη και Ορθόδοξη!


Εκτός όμως από τις αποδώσεις τιμών στην ιστορική και θρησκευτική σημασία της 25ης Μαρτίου, 
οι σημερινές αυθόρμητες αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού στέλνουν και ένα ακόμα μήνυμα προς την ανθελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στους εγχώριους υπηρέτες της Ν.Τ.Π. 
Ένα μήνυμα που ξεκάθαρα δηλώνει ότι η κρατική τρομοκρατία του νεοταξικού καθεστώτος δεν πρόκειται να περάσει!
Τα πρόστιμα, τα αντισυνταγματικά μέτρα και η τρομολαγνεία των μέσων μαζικής εξαπάτησης ΔΕΝ μπόρεσαν να αποθαρρύνουν τον Ελληνικό Λαό σε όλη την επικράτεια, να τιμήσει τους ήρωες Προγόνους μας!


Άξιοι ιερείς και μοναχοί βρέθηκαν όπως και τότε στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Αντίστασης να ευλογούν με την παρουσία τους τον αγώνα του Έθνους μας!
Ξεχωρίζουμε τον Αγιορείτη Πάτερ Παΐσιο και τον Αγιοταφίτη Χερουβείμ Ραβδούχο που για ακόμα μία φορά βρέθηκαν στον πλευρό μας.Ο σύλλογος μας -ως όφειλε - τίμησε την παλιγγενεσία του Έθνους.

Στην Θεσσαλονίκη στις 10:30πμ, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, ξεκίνησε μια τεράστια σε όγκο μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης (δείτε το βίντεο εδώ και όλη την ανάρτηση από Thestival) με κατάληξη τον ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη επί της οδού Τσιμισκή.
 

Τις καταθέσεις στεφάνων, συνόδευσαν σύντομες ομιλίες των προαναφερόμενων μοναχών, του εκπροσώπου του συλλόγου μας και εκπροσώπων των πατριωτικών φορέων «Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία» και «Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης Φίλιππος Β». 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλήθος κόσμου να ψάλλει «τη Υπερμάχω Στρατηγώ» και τον Εθνικό Ύμνο.Σε αντίστοιχες δράσεις, μέλη του Συλλόγου μας έδωσαν το παρόν τιμώντας την εθνική μας εθνεγερσία σε Λάρισα και Βοιωτία:


Ανταπόκριση από Τομέα Λάρισας:
Ο Ιερός Λόχος τομέας Λάρισας, τίμησε τα 200 έτη από την επανάσταση του 1821 με την κατάθεση στεφάνου δάφνης στο μνημείο του ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου, που βρίσκεται στο πάρκο Αλκαζάρ, αποτίοντας φόρο τιμής σε όλους τους αγωνιστές του 21'.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!
Ζήτω η Ελευθερία!
Ζήτω η Εθνεγερσία του 1821!
 Ανταπόκριση από Τομέα Βοιωτίας:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μοτοπορεία που είχε ανακοινωθεί και διοργανωθεί από την Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας και συμμετείχε και το τμήμα του Ιερού Λόχου 2012 Βοιωτίας. 
Από νωρίς είχαν αρχίσει να μαζεύονται πολλά αυτοκίνητα στα γήπεδα 5χ5 Πελοπίδα όπου ήταν και το ραντεβού να συγκεντρωθούν. 
Σταδιακά γίνονταν όλο και περισσότερα ενώ στην κεφαλή της πορείας ήταν τρακτέρ και βαρέα οχήματα. 
Στην εξέλιξη της πορείας συμμετείχαν περισσότερα από 150 οχήματα. 
Στον Άγιο Γεώργιο έγινε η κατάθεση στεφάνων όπου κατέβηκαν λόγω των υγειονομικών μέτρων μόνο οι επικεφαλείς.
 Στην συνέχεια άπαντες βγήκαν από τα οχήματά τους και έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πόσο ανάγκη είχε όλος ο κόσμος μια τέτοια ενέργεια αφού πάρα πολλοί έβγαιναν στα μπαλκόνια, στους δρόμους, στους κήπους και στις γειτονιές και βροντοφώναζαν Ζητώ το Έθνος. Ζήτω η Ελλάδα. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η ΘΑΝΑΤΟΣ.Και ένα βίντεο που μόλις ανεβάσαμε, 
με βίντεο και φωτογραφίες από τις σημερινές δράσεις, αλλά και το χρέος μας : 
200 χρόνια μετά, 
ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.