Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, 7 μμ Πλ.Τερψιθέας (Σταυρούπολη). Σχολεία Ελληνικά και Ελεύθερα από Μπολτσεβίκους και Αναρχικούς..

Ενώ το Ελληνικό Σύνταγμα επιτάσσει :

« H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης ...»
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος


κάποιοι 35άρηδες αριστεριστές, που παριστάνουν τάχα τους φοιτητές, και κάθε είδους συνταξιούχοι ή συνδικαλιστές,  επιμένουν να μαζεύονται καθημερινά χωρίς να έχουν καμία δουλειά, έξω από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με κράνη και σημαίες-στυλιάρια με μοναδικό σκοπό να προκαλούν και να τραμπουκίζουν ανήλικους μαθητές. 

Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου κι αν είχε συμβεί αυτό, (ενδεικτικά δείτε βίντεο στο οποίο 60χρονος αναρχοκομμουνιστής απειλεί έξω από το προαύλιο ανήλικο μαθητή ότι «θα τον βρουν στο χαντάκι») ο τραμπούκος αυτός και οι συνοδοιπόροι του άμεσα θα είχαν συλληφθεί. 


 

Μόνον στην Ελλάδα, χαίρουν προκλητικής ασυλίας οι κομμουνιστές και οι κάθε είδους αναρχοαριστεριστές.

Αντ' αυτού, η ΕΛ.ΑΣ. όπως διαβάζουμε στα ΜΜΕ, προσαγάγει μαζικά, και μάλιστα ανά δεκάδες, τους μαθητές που προασπίζουν το σχολείο τους.

 Βλέποντας όλον αυτό τον αναρχοαριστερό συρφετό να επιμένει να μαζεύεται έξω από το σχολείο για να τραμπουκίζει και να απειλεί, διοργανώνουμε την ειρηνική μας αντίδραση ώστε:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ οι τραμπουκισμοί, οι στοχοποιήσεις και οι απειλές 

που δέχονται καθημερινά οι ανήλικοι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης 

έξω από τα σχολεία τους.

 
Σχολεία Ελληνικά και ελεύθερα από Μπολτσεβίκους και Αναρχικούς.

Ειρηνική συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας, 
το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, 7 μμ, 
Σταυρούπολη, πλατεία Τερψιθέας.


Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ. 1. Όπως διαπιστώνουμε, ανακοινώθηκε ήδη παράνομη αντισυγκέντρωση στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά από αναρχικούς (πολύ κοντά δηλαδή στον προγραμματισμένο χώρο της νόμιμης συγκέντρωσής μας). 
Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχουν "δύο άκρα". 
Υπάρχει μια καθ΄ όλα νόμιμη συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας και μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να εφαρμόσουν τον νόμο και να απαγορεύσουν την πραγματοποίηση παράνομης αντισυγκέντρωσης. 


ΥΓ. 2. Για να μην ισχυριστούν οι αστυνομικές αρχές ότι δυσκολεύονται να εντοπίσουν τον 60χρονο που έβριζε τον μαθητή και τον διαβεβαίωνε ότι «έχει μια βδομάδα ζωής» 
παραθέτουμε την φωτογραφία του (την είδαμε εδώ).

Ορίστε ο κύριος που απειλούσε με θάνατο τους μαθητές !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.