Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ο Ιερός Λόχος 2012 τίμησε την μνήμη του Παύλου Μελά στην Κηφισιά!

 


Τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά.


Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων εις το άγαλμα του Μακεδονομάχου, επί της πλατείας Κεφαλαρίου Κηφισιάς.


Ο σύλλογος μας ως ένα εκ των ιδρυτικών μελών το Σωματείου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ - Φίλοι Παύλου Μελά» που είχε τη μέριμνα της τέλεσης τους Μνημοσύνου, παρευρέθη δια αντιπροσώπου ο οποίος απέδωσε τιμές στη μνήμη του ήρωα και κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του.
Δείτε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας για τις προσπάθειες που είχε πράξει τα προηγούμενα χρόνια για την διάσωση της ιστορικής οικείας του ήρωα Παύλου Μελά εδώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.