Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Μακεδονικός Αγώνας. Θεσσαλονίκη 10/10/2021 «Όσοι ζωντανοί».Ιούνιος 2018. Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έχει υπογραφτεί. Το εθνικό σάλπισμα για νέους αγώνες ηχεί στην καρδιά των Ελλήνων. Πισοδέρι, ΔΕΘ και πλατεία Συντάγματος γίνονται συνεχόμενα πεδία μαχών μεταξύ Ελλήνων που υπερασπίζονται την Μακεδονία και ανθελληνικού κράτους. Δεκάδες μαθητές γυμνασίων και λυκείων σε όλη την επικράτεια με καταλήψεις και πορείες δίνουν το παρών στον εθνικό αγώνα.

Οκτώβριος 2021
μόλις τρία χρόνια μετά. Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και συνεπώς εορτάζεται ο Μακεδονικός Αγώνας. Στους βροχερούς δρόμους της Θεσσαλονίκης 40-50 φίλοι και μέλη του συλλόγου μας αγωνίζονται να κρατήσουν την σημαία του αγώνα ψηλά.
Που είναι οι Θεσσαλονικείς; Που είναι οι χιλιάδες Μακεδόνες που πλημμύριζαν τους δρόμους για την Μακεδονία; Ρητορικά ερωτήματα που δεν χρειάζονται απαντήσεις. Και δεν χρειάζονται απαντήσεις γιατί ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του την αλήθεια.Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας , ούτε όμως και θα κατηγορήσουμε όσους δεν ήρθαν να αγωνιστούν για την Μακεδονία. 
Εμείς είτε λίγοι είτε πολλοί ήμασταν εκεί που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να είμαστε. Δεν μας πτόησε ούτε η τρομοκρατία του συστήματος που απειλεί συνεχώς με απηνή δίωξη κάθε εθνικιστικού φορέα, δεν μας πτόησε ούτε ο βροχερός καιρός και φυσικά δεν θα λυγίσουμε ποτέ!

 

Και δεν θα λυγίσουμε ποτέ γιατί εδώ και χρόνια έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας, ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους, με πείσμα και πάθος, με αρετή και θάρρος, για τα δίκαια τους Έθνους, της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας μας.
Για εμάς -και πιστεύουμε και για τους φίλους που τίμησαν τους αγώνες των Μακεδονομάχων και την ιστορική επέτειο με την παρουσία τους -  ήταν θέμα καθήκοντος να βρεθούμε στο ιστορικό προξενείο και αρχηγείο του Μακεδονικού Αγώνα και να βροντοφωνάξουμε το Μακεδονία Ξακουστή .
Για εμάς ήταν θέμα ελάχιστης προσφοράς προς τους 200.000 Έλληνες που ζουν στα Σκόπια να γίνουμε η ενεργή φωνή τους και να διατρανώσουμε την Ελληνικότητα του Μοναστηρίου, του Κρούσεβο της Γευγελής.
Για εμάς ήταν θέμα απόδοσης τιμής να ψάλλουμε τον Εθνικό Ύμνο προς τιμή όλων αυτών που έδωσαν τα πάντα για να είμαστε ελεύθεροι ως Έλληνες και Μακεδόνες.
Για όλους αυτούς τους χιλιάδες απλούς γνωστούς και αγνώστους Έλληνες/δες ήμασταν χθες στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης μας, δηλαδή στο φυσικό περιβάλλον των Ελλήνων Εθνικιστών.
Και όπως έλεγε και Μακεδονολάτρης  Ίων Δραγούμης "ΌΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ" .


Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα συνεχιστεί μέχρι της τελική δικαίωσης. Σε όλα τα επίπεδα. Σε όλους τους τομείς. Σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε πλατεία και γειτονιά. Μέχρι την τελική νίκη που δεν μπορεί να είναι άλλη από την Νίκη του Χριστού και της Ελλάδος!
Αφιερώνουμε το βίντεο σε όλους τους Αθάνατους Ήρωες (εδώ)

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς!
 
Ιερός Λόχος 2012

2 σχόλια:

 1. Ο Ιερός Λόχος 2012 είναι
  το φως στο απόλυτο σκοτάδι.
  Είστε η πηγή της έμπνευσης μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χθες, ήταν προδοσία. Σήμερα, ξεφτίλες της ΝεοΔουλάρας και λοιπές "εθνικόφρονες" πατσαβούρες της Μυκόνου και της πισωκίνητης "υπερηφάνειας" των gay pride, είναι «Βόρεια Μακεδονία».
  Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος των γραικύλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.