Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Η Σταυρούπολη μίλησε : ΕΞΩ οι τραμπουκοι της αριστεράς από τα σχολεία. Φώτο, Βίντεο, ντοκουμέντα!

1. Η ειρηνική-μαζική απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών. Φώτο - Βίντεο. 

Χθες, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, 

παρά τα άφθονα καλέσματα ένα σωρό αναρχικών ομάδων,
παρά τα δεκάδες απειλητικά μηνύματα που λαμβάναμε μέσω διαδικτύου,
παρά τις προειδοποιήσεις για «εκρηκτικό κλίμα» στην πόλη από τα ΜΜΕ (για να αποτρέψουν τον κόσμο να προσέλθει)


Δείτε ενδεικτικά : προφίλ "Libertad para la vida". 
Απειλεί με "πέσιμο" "τώρα που ανέβηκε ο Ρουβικώνας" (στη Θεσσαλονίκη)!


Προφίλ "antifa_ath". Κι αυτοί (Αθηναίοι) "θα μας τσάκιζαν"!!!


προφίλ "antifa_skg_". Κι αυτοί "θα μας τσάκιζαν"!!!

Κι άλλο προφίλ άπλυτων "antifa__west_coast". 
Καλέσματα και απειλές κι αυτοί!
"Να τους τσακίσουμε" γράφουν 
αλλά εννοούν ας πάει κάποιος να τους "τσακίσει", εμείς δεν μπορούμε!

Να και το "antifa.ath", υποσχέσεις κι αυτοί ότι θα ανέβουν από Αθήνα. 
Πάντως εμείς εκεί είμασταν, πολλές ώρες πιο πριν, στο ραντεβού μας. 
Στην πλατεία Τερψιθέας. Και τους περιμέναμε. 
Αλλά δεν ήρθε κανείς!
Κάναμε και πορεία σε ένα σωρό δρόμους της περιοχής. Κανείς δεν φάνηκε!
Επιστρέψαμε μετά ξανά στην πλατεία Τερψιθέας για τον Εθνικό Ύμνο. Πάλι κανείς!
Είπαμε είστε άπλυτοι, δεν φημίζεστε για συνέπεια αλλά όχι κι έτσι! Δείτε :


Αντ'  αυτού, 
δείτε δυο φωτογραφίες από το τοπικό (αριστερό) site seleo.gr. 
Όπως βλέπετε, οι "αντιεξουσιαστές", αντί να έρθουν να "τσακίσουν τους φασίστες" 
κουβαλώντας τις "κρεμάλες",
το 'βαλαν στα πόδια και μάλιστα 
πετούσαν και τις σημαίες-καδρόνια και τα κράνη τους για να γλιτώσουν! 
Τόσο καλά!!!


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νέοι-ες εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

που κάλεσε ο Σύλλογός μας - Ιερός Λόχος 2012- ενάντια στους τραμπουκισμούς, στον εκφοβισμό και στις απειλές που δέχονται καθημερινά, ανήλικοι μαθητές έξω από τα σχολεία τους, την ώρα της εισόδου τους στο σχολείο ή την ώρα των μαθημάτων από τις αριστεροαναρχικές ομάδες κρούσης.
Μια ΑΠΟΛΥΤΑ ειρηνική συγκέντρωση πορεία, χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ παρατράγουδο.

Με πολύ πάθος και μαχητικότητα όπως θα δείτε και στα βίντεο αλλά και με υποδειγματική πειθαρχία που δεν έδωσε καμία αφορμή στο σύστημα να προβεί σε συλλήψεις και στα πουλημένα κανάλια να συκοφαντήσουν τους εθνικιστές.
Ήταν μία ακόμη επιτυχία με την βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού- του απολύτως νόμιμου Συλλόγου μας.

Βίντεο:

https://youtu.be/ihX42KwghjA


https://youtu.be/xZhepH5zk4w
2. Το πογκρόμ της δημοσιογραφικής αλητείας.

Όπως πάντα, το μακρύ χέρι του συστήματος ήταν και θα είναι τα ΜΜΕ.

ΜΜΕ που όλες αυτές τις μέρες επέμεναν να αποκαλούν τους κάθε ηλικίας, μακρυμάλληδες με κράνη και παλούκια αριστερούς τραμπούκους έξω από τα σχολεία, «φοιτητές».

ΜΜΕ που αποκαλούν τους μαθητές που μαζικά αντιδρούν "φασίστες" και "ναζιστές". Οι ανήλικοι μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο τους "φασίστες" και "ναζιστές", οι αναρχιοαριστεροί «φοιτητές». Δημοσιογραφική «δεοντολογία» ...

ΜΜΕ που ουδέποτε διευκρίνισαν ότι οι (μόλις δύο) συλλήψεις που έγιναν χθες (Σάββατο) βράδυ προέρχονται από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αναρχικοί. Δύο συλλήψεις γενικά και αόριστα «κουκουλοφόρων».

ΜΜΕ που αποκαλούν τους εθνικιστές και τον Σύλλογό μας «ακροδεξιά οργάνωση». Από που κι ως που ακροδεξιοί; Είμαστε πολιτικό κόμμα; Έχουμε πολιτική ταυτότητα και ατζέντα; Από που κι ως που ένας νόμιμος Σύλλογος αποκαλείται «ακροδεξιά οργάνωση»; 

ΜΜΕ που επιμένουν να συσχετίζουν εσκεμμένα και συνεχώς το πρωτόδικα καταδικασμένο πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή με ανήλικους μαθητές ή με εθνικιστικές οργανώσεις, ώστε να δοθεί η εντύπωση στον τηλεθεατή ότι είναι ποινικά επιλήψιμοι όλοι μαζί.3. Νέα δημοσιογραφική αλητεία


Χθες βράδυ, στο δελτίο Ειδήσεων του MEGA, ο δημοσιογράφος του Βήματος Λαμπρόπουλος, λέει επί λέξη:
«Ακριβώς, η αστυνομία λοιπόν έχει καταγράψει και .. ερευνά τη δράση 7 οργανώσεων που δρουν στη Θεσσαλονίκη, είναι το Ιερό Τάγμα, ... , ο Ιερός Λόχος 2012 που έχει πιο δραστήριο ρόλο, πιο σημαντικό ρόλο σε αυτές τις κινητοποιήσεις ...». 
Έτσι δηλώνει δημόσια ο έγκριτος δημοσιογράφος Βασίλειος  κ.Λαμπρόπουλος. 
Είχαμε λέει "δραστήριο και σημαντικό ρόλο". Σε ποιες κινητοποιήσεις; 
Δεν διευκρινίζει. Για να δημιουργήσει την ψευδή εικόνα στους τηλεθεατές ότι ο Ιερός Λόχος συμμετείχε στα επεισόδια ανήλικων μαθητών-αριστερών τραμπούκων.  

Ο ίδιος δημοσιογράφος στη συνέχεια του ρεπορτάζ συσχετίζει τους ανήλικους μαθητές με οπαδικά επεισόδια, με συμμετοχή στις συγκεντρώσεις ενάντια στα (υποχρεωτικά) εμβόλια και μάλιστα συσχετίζει και τους γονείς τους με αυτές τις συγκεντρώσεις!
Ο δημοσιογράφος ξέχασε να αναφέρει ότι αρκετοί από τους μαθητές που συμμετείχαν στα επεισόδια, πίνουν γάλα ή καφέ το πρωί, ενώ οι γονείς τους ψωνίζουν τα τρόφιμα τους από γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Όντως "αποκαλυπτικό" Ρεπορτάζ...
λέμε ένα "οι αρχές ερευνούν" και μετά αρχίζει η λάσπη προς τις εθνικιστικές οργανώσεις.


Το MEGA συκοφαντεί:
Προσέξτε τώρα πως εκμεταλλεύεται το κανάλι MEGA τις δηλώσεις του δημοσιογράφου για να πάει ένα βήμα πιο πέρα. 

Στον τίτλο γράφει:
«Θεσσαλονίκη – Στο στόχαστρο των αρχών 7 ακροδεξιές οργανώσεις για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ»
ΑΜΕΣΗ -συκοφαντική και ψευδής- συσχέτιση:


Δείτε τι γράφει και κάτω από την καρτέλα όπου εμφανίζει το όνομα του Συλλόγου μας:

«Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για το ποιοι κρύβονται πίσω από τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Η αστυνομία ερευνά επτά οργανώσεις που δρουν στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τις οργανώσεις Ιερό Τάγμα, Άρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως, Ιερός Λόχος 2012, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, Vanguard Hellas και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη.»
Είναι φανερή η συκοφαντική συσχέτιση των «οργανώσεων» με το «ποιοι κρύβονται πίσω από τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης».

Το βίντεο όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του MEGA:Πανέξυπνα -ή τυχαία;- το MEGA έκοψε από το ρεπορτάζ το αρχικό σχόλιο της δημοσιογράφου: 
"Να δούμε ποιοι κρύβονται τελικά  πίσω από αυτά τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης»
που φυσικά συκοφαντεί συσχετίζοντας αυθαίρετα ένα σωρό Συλλόγους και ομάδες με τα επεισόδια. 
Δείτε το πλήρες βίντεο εδώ:


Ας μάθουν ακόμη όλοι αυτοί οι "ειδήμονες" δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, αλλά και η Υπουργός Παιδείας, ότι ο υποτιθέμενος "ναζιστικός" χαιρετισμός του μαθητή, που δεν σταμάτησαν να προβάλουν επί μέρες τα κανάλα, δεν ήταν τίποτε άλλο από τον χαιρετισμό που καθιέρωσε ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος έμπρακτα πολέμησε και τον φασισμό και τον ναζισμό.
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν ιστορία.4. Το άθλιο συκοφαντικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Το Βήμα»
Δείτε τώρα αποσπάσματα από το πραγματικά κατάπτυστο ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε στο σημερινά «Το ΒΗΜΑ» (Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021).

Α. Πέρα από ένα σωρό πραγματικά πασιφανείς ανακρίβειες ή υπερβολές 
πχ αναφέρεται σε κάποιο «Ιερό Τάγμα», οργάνωση που ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε την παραμικρή δράση ή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. 
Κι όμως το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λαμπρόπουλου επικαλείται (γενικά και αόριστα) «όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., στη Θεσσαλονίκη κύριο λόγο έχει και το «Ιερό Τάγμα»». 
Ας μας βρει ο δημοσιογράφος ΕΝΑ δημοσίευμα με δράση του Ιερού Τάγματος λοιπόν. 
Τι θα πει «όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.»;  
Ποια είναι τα στελέχη αυτά; Δεν έχουν όνομα;
Προφανώς δεν υπάρχουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μπορούν να «αναφέρουν» τέτοιες ανοησίες. :  


Β. Προσέξτε τι ωραίος τίτλος: «Η εκκόλαψη του αβγού του φιδιού». Καθόλου υβριστικός ή συκοφαντικός. Μπα..


Γ. Στην αρχή του ρεπορτάζ, ισχυρίζεται ότι οι 7 αυτές «ακροδεξιές ομάδες και οργανώσεις» όπως (συκοφαντικά) τις χαρακτηρίζει, δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίηκ με τη συμμετοχή 5000 μελών ή υποστηρικτών τους!!! Έλεος ρε!!! Έλεος!!! Ομάδες που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην πόλη, και έχουν συνολικά 5000 υποστηρικτές! Δημοσιογραφία λέμε!!! Δείτε το κι αυτό:


Δ. Και ερχόμαστε στο κύριο μέρος, που το ρεπορτάζ αναφέρεται στον Σύλλογό μας και περιέχει ένα σωρό ψεύδη και συκοφαντίες όπως ότι έχει «συμμετοχή 1000 ατόμων»! Προφανώς όσο πιο μεγάλο αριθμό γράφει, τόσο φοβίζει τον αναγνώστη (για την επικινδυνότητα του Συλλόγου).

Ε. Συκοφαντικά και ψευδώς γράφει ότι πρωταγωνιστήκαμε σε επεισόδια «στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη το 2019». Οι δράσεις μας στην Θεσσαλονίκη είναι εκατοντάδες, και πάντα ειρηνικές.
Στην Κατερίνη,
όχι μόνον δεν συμμετείχαμε στην συγκέντρωση και σε οποιοδήποτε επεισόδιο αλλά αντιθέτως τα μέλη μας είχαν προσαχθεί μαζικά πριν μπουν μέσα στην πόλη, και παρέμειναν στο Αστ. Μέγαρο της πόλης μέχρι και τη λήξη της συγκέντρωσης και των επεισοδίων, όπως θα μπορούσε να γνωρίζει ο δημοσιογράφος αν έμπαινε στον κόπο να διαβάζει την σχετική ανακοίνωσή μας, εδώ: https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/02/blog-post_22.html
 


ΣΤ. Η επόμενη συκοφαντία προς τον Σύλλογό μας τον συσχετίζει με τα επεισόδια εναντίον του δημάρχου Μπουτάρη : «Με στόχο ... αλλά και τον πρώην δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη».
Ε λοιπόν αν αυτός ο δημοσιογράφος έκανε μια απλή αναζήτηση στο ιστολόγιό μας θα γνώριζε ότι έχουμε κάνει αγωγή αποζημίωσης 15000 ευρώ (δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ), η οποία εκδικάζεται σε λίγους μήνες, στον Μποτάρη και στον ΑΝΤ1 που μόλις πριν 1 χρόνο συκοφαντούσαν σχετικά τον Σύλλογό μας
ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ και στην εφημερίδα και στα κανάλια που πρόβαλαν το ρεπορτάζ του. 
Ας διαβάσει σχετικά:  https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/11/15000-1.html


Ζ. Στη συνέχεια συκοφαντικά και ψευδώς κατηγορεί τον Σύλλογό μας ότι συμμετείχαμε «σε διαδηλώσεις ..  κατά της απαγόρευσης εισόδου των μη εμβολιασμένων στο γήπεδο της Τούμπας». 
Και για αυτό το ψέμα θα απολογηθεί ο κύριος Λαμπρόπουλος και «ΤΟ ΒΗΜΑ» αν δεν ανακαλέσουν τα ψεύδη τους δημόσια.


Η. Και κλείνει την αναφορά στον νόμιμο Σύλλογό μας αποκαλώντας τον «οργάνωση» και συσχετίζοντάς τον με τους ««πυρήνες» της Χρυσής Αυγής».
Τα υπόλοιπα θα επιδοθούν με τα κατάλληλα μέσα αρμοδίως (εξώδικα και αγωγές).


Τελικά έχουν δίκιο οι εθνικιστές να φωνάζουν στις συγκεντρώσεις τους «ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»;;;


Κλείνουμε με ένα δυναμικό βίντεο από την χθεσινή μας συγκέντρωση για να μεταφέρουμε το κλίμα που επικράτησε και το οποίο φυσικά και ΔΕΝ σας έδειξε και δεν θα σας δείξει ποτέ κανένα κανάλι.
Γιατί όταν 10 χρόνια τώρα δεν μπορούν να βρουν κάτι να σε ενοχοποιήσουν κι όμως σπιλώνεσαι και  απειλείσαι νυχθημερόν μέσα στην πατρίδα σου, από κράτος και παρακράτος, δεν μένει άλλη επιλογή από το να ξεσπάσεις φωνάζοντας :(παραθέτουμε και το βίντεο στο vk για τους γνωστούς λόγους)
Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ. 1. 
Ο Σύλλογός μας δώρισε 15 μπλουζάκια με τη λεζάντα «ΟΧΙ φυλακές για τους εθνικιστές» προκειμένου να διατεθούν και να δοθούν τα έξοδα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ που έχουν συλληφθεί.


ΥΓ. 2.
Πριν 2 ώρες ολοκληρώθηκε η εκπομπή στο κανάλι «Η Φωνή του Έθνους» με θέμα:
«Η Αντεπίθεση της Νεολαίας»


Απαντώνται πολλά ερωτήματα όπως γιατί η Κυβέρνηση, έχοντας αποτύχει παταγωδώς τόσο στο θέμα του Κοροναϊού-υποχρεωτικών εμβολίων, όσο και στις συνέπειες των lock-down που έχουν γονατίσει την αγορά, επιλέγει να επενδύσει στην "κόντρα των δύο άκρων"
Δείτε την :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.