Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ζήτω η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά!
                       

Εν όψει της Ελληνικής  Πρωτομαγιάς ο σύλλογος μας ετοίμασε τα εικονιζόμενα φυλλάδια τα οποία έγιναν διανομή στους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς κατά την έξοδο τους από τις πόλεις, από τους Τομείς Λάρισας,Δράμας,Θεσσαλονίκης,Κέρκυρας και Αμύνταιου.

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο στοχεύει -όπως θα διαβάζετε-στο να καταδείξει κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και συγχρόνως να δώσει και τρόπους ενεργητικής αντίστασης στον ελληνικό λαό κατά της διεθνιστικής και καπιταλιστικής λαίλαπας που απειλεί την Πατρίδα μας!
Για τους Εθνικιστές δεν υπάρχει καμία πάλη των τάξεων αλλά αρμονική συνύπαρξη προς όφελος της Πατρίδας και του Έθνους.Ο Εθνικισμός έχει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και έχει να προτείνει λύσεις εφαρμόσιμες -και όχι ουτοπικές όπως μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικάντηδες,στα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.
Όμως για να εφαρμοστούν αυτές οι κοινωνικές και εργασιακές τροποποιήσεις θα πρέπει να υπάρξει μία εθνική κυβέρνηση η οποία θα εργάζεται για το καλό του ελληνικού λαού και όχι για το καλό των τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων.Για αυτό και η νέα τάξη πραγμάτων -ή αλλιώς το σύστημα- το μόνο που φοβάται είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός

Αυτό που μας έκανε θετική εντύπωση ήταν η αναγνωρισιμότητα του συλλόγου μας από τους Συνέλληνες και η πρόθεση τους όχι μόνο να δεχτούν τα φυλλάδια μας αλλά και συζητήσουν μαζί μας για θέματα που τους απασχολούν.

                                     
Ενημέρωση και μοίρασμα φυλλαδίων στους Δραμινούς από τον τομέα του Ιερού Λόχου Δράμας.Μοιράστηκαν 1000 φυλλάδια από τα μέλη μας στους Συνέλληνες, από τα οποίους δεν έμεινε κανείς ανημέρωτος καθώς είχαν τα μέλη μας την  θέληση να εξηγούν τις απόψεις μας στον οποιοδήποτε είχε την παραμικρή απορία.
Ζήτω η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά,Ζητώ ο Ιερός Λόχος !
            


Η ελληνική κοινωνία ωριμάζει και ιδίως η ελληνική νεολαία έχει αντιληφθεί ότι μοναδική βιώσιμη εθνική λύση απέναντι στην κρίση είναι η επιστροφή στις αξίες που απεμπολήσαμε σαν Έθνος χάριν μιας εικονικής κοινωνικής ευμάρειας και μιας κίβδηλης προόδου.
                                           
                                       
Για άλλη μια φορά οι Θεσσαλονικείς είδαν τα μέλη μας στον δρόμο και συνομίλησαν μαζί τους.
Έλληνες νέοι,παραγωγικά στελέχη της ελληνικής κοινωνίας,με όρεξη να προσφέρουν στο Έθνος! 

Τομέας Ιερού Λόχου Λάρισας στη  πανήγυρη των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου Ειρήνης στην Ι.Μ. Αγίας Παρασκευής.
 Αμέσως μετά δράση στη παλιά εθνική οδό! 

Ο Εθνικισμός είναι το παγκόσμιο αύριο και το σάπιο πολιτικό σύστημα είναι θέμα χρόνου να καταλήξει εκεί που πραγματικά ανήκει!


                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.