Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γιατί κ.Θεοδωρίδη δεν μας απαντάτε;Από της 21/3/2019 έχουμε καταθέσει αίτηση στον Δήμο Αμύνταιου ζητώντας να μας παραχωρήσει μία δημοτική αίθουσα για να διοργανώσουμε ομιλία σχετικά με το θέμα της Μακεδονίας μας.
δείτε εδω: https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html)
Έχει φτάσει 2/5/ δηλαδή έχουν περάσει σχεδόν ένας και μισός μήνας και ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει.
Κωλυσιεργούν επίτηδες αφού η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για της 12/5 ή δεν μπορούν να βρουν ακόμα με πια δικαιολογία θα μας αρνηθούν την διάθεση της δημοτικής αίθουσας;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Αμύνταιου πρόθυμα παραχώρησε στο ουράνιο τόξο αίθουσα στο Ξινό Νερό για να κάνουν εκδήλωση εγείροντας αντεθνικά θέματα περί "μακεδονικής μειονότητας".
Τελικά μπορούμε σαν Έλληνες να κάνουμε μια νόμιμη εκδήλωση κ.Θεοδωρίδη στον δήμο σας ή όχι;πότε θα μας απαντήσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.