Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μαύρο στο νεοταξικό Facebook!

Μετά από τα αλλεπάλληλα και αναίτια μπλοκαρίσματα των σελίδων μας καθώς και τις διαγραφές δεκάδων προφίλ συναγωνιστών μας, αναζητήσαμε άλλο φιλόξενο διαδικτυακό χώρο για την ελεύθερη, δημοκρατική και ανεμπόδιστη προβολή των  δράσεων και Ιδεών μας.
Μετά από συζητήσεις και με ανεξάρτητους συναγωνιστές καταλήξαμε στην δημιουργία σελίδας στην ρώσσικη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το VKontakte (VK).
Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι Ιερός Λόχος 2012
https://vk.com/public182707251

Φυσικά δεν εγκαταλείπουμε το Facebook αλλά πλέον η ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών και των δράσεων μας θα γίνεται υποχρεωτικά εκτός του σιωνιστικού-νεοταξικού Facebook.

1 σχόλιο:

  1. ΤΗν καλησπερα μου

    Συμφωνω και επαυξανω...
    Και αν οι Ελληνες εθνικιστες κατανοησουμε ποσο τραγικό είναι να λέμε ότι στοχεύουμε να ανατρεψουμε το καθεστως υποτελειας αλλα δεν ξεκολλαμε απο το μαγαζακι του μιστερ Ζακερμπεργκ, τοσο πιο γρηγορα μπορει να δουμε κατι να αλλαζει...

    Ρωσικο φεσημπουκ λοιπον και ας τους αφησουμε να ψαχνουν μετα για πελατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.