Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ιερολοχίτης Μαϊου-Ιουνίου 2019


Εκτυπώθηκε Θεού θέλοντος και "δημοκρατίας" επιτρέποντος ο νέος Ιερολοχίτης Μαϊου-Ιουνίου που πραγματεύεται θέματα αιρετικά για την ηθική της δημοκρατίας τους.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς κυρίαρχο θέμα είναι οι γελοίες gay γιορτές που σκοπό έχουν να μας επιβάλλουν το παρά φύσιν ως φυσιολογικό.
Το άρθρο που έχει γράψει ο Νικηφόρος Μακεδνός έχει τον τίτλο:
"Το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του δεν με ενδιαφέρει...ή τελικά δεν είναι έτσι;" και αναλύει τους λόγους που σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Εθνικιστές θα πρέπει να μας ενδιαφέρει το θέμα ομοφυλοφιλίας άσχετα εάν προκαλεί ή όχι.
Γενικότερα στις 16 σελίδες του θα διαβάσετε ιστορικά και ιδεολογικά θέματα καθώς και αναφορές από δράσεις μας του προηγούμενου διμήνου.
Επειδή η προσπάθεια μας δεν είναι κερδοσκοπική μπορούμε να σας το αποστείλουμε σε μορφή pdf αρκεί να μας το ζητήσετε με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο:
ierosloxos12@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.