Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΟΛΟΙ στο Λευκό Πύργο (άγαλμα του Βότση), σήμερα στις 2 μμ. ΟΧΙ στα gay-trans prides. ΟΧΙ στην προβολή-επιβολή της διαστροφής.

Νεότερη Ενημέρωση (Σάββατο 18/5/2019, 5 μμ)
Με τη βοήθεια του Θεού, ολοκληρώθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μία ακόμη εκδήλωση του Ιερού Λόχου 2012.
Ευχαριστούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έδωσαν ΔΥΝΑΜΙΚΑ το παρόν και απέδειξαν μία ακόμη φορά ότι ΚΟΝΤΡΑ στα σχέδια της Νέας Τάξης, η Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ΟΡΘΟΔΟΞΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

Συγκέντρωση και ομιλία κατά της ομοφυλοφιλίας (απολογισμός-βίντεο-φωτογραφίες)
ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ :

Νεότερη Ενημέρωση (Σάββατο 18/5/2019, 12 μμ)
ΟΛΟΙ στο Λευκό Πύργο (άγαλμα του Βότση), σήμερα στις 2 μμ.   
ΟΧΙ στα gay-trans prides. ΟΧΙ στην προβολή-επιβολή της διαστροφής.


Συναγωνιστές έχουν ήδη καταλάβει το άγαλμα του Βότση (βρίσκεται δίπλα στο Λευκό Πύργο) και σας περιμένουν στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ - διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων


ΟΛΟΙ στο άγαλμα του Βότση (Λευκός Πύργος), σήμερα στις 2 μμ.

ΟΧΙ στα gay-trans prides.
ΟΧΙ στην προβολή-επιβολή της διαστροφής.
Ιερός Λόχος 2012Αρχική ανακοίνωση:
Ανακοίνωση αντιδράσεων για τις γελοίες γιορτές των τραβεστί στην Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στην πόλη του Αγίου Δημητρίου και των χιλιάδων νεομαρτύρων θα γίνει η συγκέντρωση των κάθε είδους τραβεστί, που νομίζουν ότι επειδή φούσκωσαν τα στήθια τους με σιλικόνη έγιναν και γυναίκες.

Πραγματικά μόνο λύπη μπορεί να νιώσουμε για αυτές τις ψυχές που έχουν κυριευτεί και αυτοδιασσύρονται από το δαιμονικό πάθος της ομοφυλοφιλίας.

Δυστυχώς όμως το δαιμονικό πάθος τους δεν τους αφήνει σε ησυχία και εκτός ότι τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή -αφού αρκετοί από αυτούς  είναι ναρκομανείς που εκδίδονται και συνήθως και φορείς σεξουαλικών νοσημάτων κτλ -όπως ο Ζακ Κωστόπουλος που είναι τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό gay pride,προσπαθούν και να μας επιβάλλουν την διαστροφή τους ζητώντας μάλιστα να μεγαλώνουν και παιδιά σε "οικογένειες" με δύο που παριστάνουν τους "μπαμπάδες" ή δύο που παριστάνουν τις "μαμάδες"!

Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά η παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων (φιλελεύθερα κράτη, οικονομικοί κολοσσοί, ΜΜΕ, ξένες πρεσβείες κτλ) που προβάλλοντας επίμονα την ομοφυλοφιλία προσπαθεί να απογυμνώσει από κάθε ηθική αξία και υψηλά ιδανικά τον σύγχρονο άνθρωπο, ώστε να τον καταστήσει ένα άβουλο και πειθήνιο υποχείριο στα σχέδια τους.

Άμοιροι των ευθυνών τους δεν είναι όμως και όλοι όσοι θα έπρεπε θεσμικά να αντιδράσουν.
Που είναι η επίσημη εκκλησία (Ιεραρχία) να βγει στους δρόμους και να κηρύξει τι πραγματικά λέει το Ευαγγέλιο;

Που είναι οι εισαγγελείς να ελέγξουν εάν γίνεται προσβολή της δημοσίας αιδούς;

Που είναι η αστυνομία να επέμβει;

Όλοι απόντες και βολεμένοι στον μικρόκοσμο τους.

Που είναι όμως και ο Ελληνικός Λαός που πιστεύει σε Χριστό και Πατρίδα να βγει στους δρόμους;
Και αυτός ως επί το πλείστον απών.Απόντες όμως δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες Εθνικιστές γι αυτό για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος μας διοργανώνει δημόσια ανοιχτή συζήτηση στην Θεσσαλονίκη με θέμα τις επιπτώσεις της ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία, την ίδια ώρα που οι γκέι με την υπόλοιπη δήθεν φιλελεύθερη πλέμπα της πόλης μας θα διαδηλώνουν την "υπερηφάνεια" τους (περήφανοι γιατί;;;).


ΚΑΜΜΙΑ συμμετοχή στις γελοίες υποκινούμενες διεθνιστικές παρελάσεις των gay. 

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ!
Πλήρη ανακοίνωση για το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ανοικτή συζήτηση και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββατου 18/5.
Μείνετε συντονισμένοι στο μπλοκ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.