Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Ιερού Λόχου 2012, στις φαντασιώσεις του ΚΚΕΓια άλλη μία φορά με έκπληξη μαθαίνουμε ότι αριστερές ανύπαρκτες τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ μας κατηγορούν για επιθέσεις,βία κτλ
https://www.902.gr/eidisi/politiki/190031/kataggelloyn-epithesi-apo-fasistoeidi-kaloyn-se-sygkentrosi-simera-stin?fbclid=IwAR0_Jnwi7d2ah1X8RRoBfhYAJQJ0W-6SxIOEaDfKVjalxnvjgfz9-Iy0uTI

Έχει γίνει πλέον θέμα ρουτίνας το κάθε ορφανό του "πατερούλη" Στάλιν να "ονειρεύεται" ότι ως συνεχιστής των εαμοβούλγαρων ιδεολογικών προγόνων του, δέχεται επιθέσεις από πατριωτικές ομάδες!

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι οι αριστερές συστημικές ομαδούλες δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα και με φαντασιώσεις προσπαθούν να επανέλθουν στη δημοσιότητα, για να φέρουν τα "πρόβατα" πίσω, στο κομματικό τους "μαντρί"! (όσα μέλη τέλος πάντων είναι ακόμη εν ζωή και δεν απεβίωσαν λόγω γήρατος!)

Κύριοι και κυρίες της αριστεράς, πότε θα καταλάβετε ότι κανένας πλέον δεν ασχολείται με εσάς γιατί είσαστε ανύπαρκτοι;

Μην μας μπλέκεται λοιπόν στις φαντασιώσεις σας γιατί κανένας Ιερολοχίτης δεν σας επιτέθηκε!Ένα όντως δεχτήκατε επίθεση,το οποίο έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλουμε, να ψάξετε τους ενόχους σε κάνα Γυμνάσιο ή Λύκειο της περιοχής αφού τόσοι λίγοι που μαζευόσαστε το πιο πιθανόν είναι να σας τραμπούκισαν τίποτα σχολιαρόπαιδα για να γελάσουν με την αναχρονιστική  και αντεθνική ιδεολογία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.