Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

21 Μαρτίου-Εθνική Ημέρα κατά του ρατσισμού προς τον Ελληνικό Λαό!Απέναντι στην Τουρκία που χρησιμοποιεί τους λαούς ως αιχμή του δόρατος των γεωπολιτικών της συμφερόντων, κόντρα στους διεθνείς σύγχρονους δουλεμπόρους των ΜΚΟ, εναντίον του κανιβαλισμού των νεοταξικών ζόμπι της αριστεράς, προβάλλουμε σθεναρή εθνική αντίσταση.

Υψώνουμε ιδεολογικούς και πραγματικούς φράχτες και σύνορα για να προστατεύσουμε τον Λαό μας αλλά και τους υπόλοιπους λαούς που υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους για να εξυπηρετήσουν τον νεοταξικό διεθνισμό που θέλει κοινωνίες πολυπολιτισμικές, άβουλες και ανίσχυρες, χειραγωγήσιμες στα σχέδια των εκμεταλλευτών του ανθρώπινου είδους.
Γιατί σύνορα ερμητικά κλειστά και ελεγχόμενα σημαίνει Λαοί ασφαλείς και ευτυχισμένοι!

Άλλωστε τι προσδοκίες μπορεί να έχουν όλοι αυτοί οι λαοί εισβολείς που έρχονται παράνομα και παρά την θέληση μας από την εξαθλιωμένη οικονομικά Πατρίδα μας; Γιατί δεν μεταναστεύουν στα πλούσια κράτη της Ασίας όπου και τις ίδιες θρησκευτικές πεποιθήσεις έχουν και πιο κοντά στις πατρίδες τους βρίσκονται; Μετανάστευση πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Όχι όμως άναρχη και χωρίς προϋποθέσεις που γίνεται επικίνδυνη προς τους γηγενείς Λαούς!

Γιατί όλοι αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί, τα πλούσια κράτη και οι λοιποί θολοκουλτουριάρηδες υποστηρικτές των «ανοιχτών συνόρων» δεν φροντίζουν να δημιουργήσουν εργασίες στις υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής και της Ασίας ώστε να σταματήσουν την μεταφορά φτηνών εργατικών χεριών προς τα αναπτυγμένα κράτη του δυτικού κόσμου, διαιωνίζοντας έτσι το δουλεμπόριο και την γκετοποίηση-υποβάθμιση των κοινωνιών;
Γιατί επί της ουσίας δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος αλλά η εξυπηρέτηση των ιδεοληψιών τους και των ενδόμυχων και δόλιων σκοπών της παγκοσμιοποίησης.

Σε όλο αυτό το ύπουλο σχέδιο τα θύματα είναι οι γηγενείς λαοί των κρατών του δυτικού κόσμου.
Αρρώστιες που χρόνια είχαν εξαφανιστεί επανέρχονται λόγω της λαθρο εισβολής. Εγκλήματα, βιασμοί και λοιπά ποινικά αδικήματα αυξήθηκαν κατά κόρον λόγω της λάθρο εισβολής.
Τα τρομοκρατικά χτυπήματα οδηγούν στη λήψη αστυνομικών μέτρων με αποτέλεσμα να καταπατούνται οι ανθρώπινες ελευθερίες με την επίκληση της ασφάλειας! Και δεν είναι μόνο αυτά!
Στην Πατρίδα μας ο κίνδυνος της αντικατάστασης του γηγενή ελληνικού πληθυσμού από τους λαθρό έποικους πλέον είναι υπαρκτός, αφού οι Έλληνες είτε δεν γεννάνε, είτε μεταναστεύουν, σε αντίθεση βέβαια με τους λαθρο εισβολείς που γεννάνε παιδιά ασταμάτητα εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις. Παιδιά που ακολούθως θα φοιτήσουν στο ελληνικό σχολείο και θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια (!), μονιμοποιώντας και την μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα των ιδίων και των γονέων τους.

Για όλα αυτά το Σάββατο στις 21 Μαρτίου στις 12 μ.μ. θα είμαστε στον δρόμο υψώνοντας το ανάστημα μας απέναντι στα σχέδια των διεθνών δουλεμπόρων, κόντρα στον κανιβαλισμό των αριστερών ζόμπι και υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα μας ως  Ελληνικός Λαός να προστατεύουμε την Πατρογονική μας Γη και τον Ελληνορθόδοξο τρόπο ζωής μας, από τον ανεξέλεγκτο και εθνοκτόνο εποικισμό, σταματώντας τα σχέδια της νέας τάξης εκεί που δίνονται όλοι οι αγώνες: Επί του πεζοδρομίου! 
Ελεγχόμενα και ασφαλή σύνορα σημαίνει Ελλάδα ασφαλής για όλους! 

Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.