Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Φανταστικό σενάριο ή εφιαλτική πραγματικότητα;

Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει. 
Είχε ξεκινήσει όταν απεγνωσμένα οι φοβισμένοι άνθρωποι ζητούσαν από μόνοι τους περιορισμό των ελευθεριών τους.
Και αυτό έγινε ξαφνικά και άμεσα και χωρίς καθόλου κρατική βία.Όλα ισοπεδώθηκαν και ξεχάστηκαν μπροστά στον άμεσο κίνδυνο του να χάσουν οι πολίτες ότι πιο πολύτιμο είχαν.
Την ζωή τους.
Στο βωμό της αυτοσυντήρησης ξεχάστηκαν όλα.Εθνικά προβλήματα, κοινωνική συμπεριφορά, ιδεολογίες, ομάδες.Ακόμα και η θρησκεία.Όλα υποδαυλίστηκαν μπροστά στην επιβίωση!
Ύψιστος στόχος δεν ήταν η σωτηρία της Ψυχής του ανθρώπου αλλά η σωτηρία του φθαρτού σώματος του ανθρώπου.
Είχε έρθει πλέον η εποχή που δεν υπήρχαν κόμματα, ιδεολογίες, παρατάξεις.
Δεν υπήρχαν έθνη, φυλές, θρησκείες.
Δεν  υπήρχαν καν πλούσιοι και φτωχοί.


Ο πληθυσμός είχε χωριστεί στα δύο.
Στους πολλούς, τους «πειθαρχημένους» πολίτες, 
που πίστευσαν στην Παγκόσμια Ειρήνη και έγιναν πειθήνιοι πολίτες-στρατιωτάκια που εκτελούσαν πρόθυμα τις οδηγίες του παγκόσμιου Ηγέτη. 
Παροχές, ασφάλεια, εργασία, σύνταξη,κοινωνική και παγκόσμια ειρήνη για τον πλανήτη.
Για όλους τα καλύτερα!

Και τα παιδιά τους,  
έμαθαν κι αυτά από μικρά να εκτελούν τις οδηγίες της παγκόσμιας κυβέρνησης, χωρίς να σκέφτονται. Δεν χρειάζονταν άλλωστε να σκέφτονται. Γι' αυτούς σκεφτόταν ο Ηγέτης.
Άλλωστε αυτός ο Ηγέτης εξάλειψε ότι χώριζε τις φυλές μεταξύ τους. Δεν υπήρχαν μίση, δεν υπήρχαν σύνορα, δεν υπήρχαν πόλεμοι, κατ΄ουσίαν δεν υπήρχαν θρησκείες.
Δεν υπήρχαν τίποτα να χωρίσουν πλέον οι άνθρωποι αφού ο Ηγέτης ήταν εκτός από πολιτικός και θρησκευτικός Αρχηγός.


Στον αντίποδα αυτού του κόσμου οι «Αρνητές».
Αυτοί που αρνήθηκαν τις νέες ταυτότητες, το τσιπάρισμα.
Ήταν αυτοί που δεν δέχτηκαν τα εμβόλια της νέας τάξης πραγμάτων και ήταν εν δυνάμει βιολογικοί τρομοκράτες αφού η άρνηση τους για εμβολιασμό στις καινούργιες ιώσεις τους καθιστούσε δημόσιους κίνδυνους.
Και το χειρότερο αυτοί οι Αρνητές  παρέμεναν πιστοί σε επικίνδυνα Ιδανικά, όπως Πατρίδα και Έθνος αλλά κυρίως στο να αγαπάνε τον Χριστό, με κάθε κόστος.
Ήταν τόσο αναχρονιστικοί που δεν πίστευαν ούτε τους επιστήμονες και συνέχιζαν να θεωρούν ότι ο Χριστός θα τους προστατεύσει από κάθε κακό!


Αυτοί οι λίγοι «Αρνητές»,  ήταν ο εχθρός της τέλειας κοινωνίας που βίωναν οι Πειθαρχημένοι πολίτες του Ηγέτη.
Γρήγορα τους στερήθηκαν τα πάντα.Όλα έγιναν μη προσβάσιμα σε αυτούς που δεν δεχόντουσαν να πειθαρχήσουν στις εντολές της νέας τάξης.
Οικογένειες χωρίστηκαν, φίλοι μάλωσαν, αδέρφια έγιναν εχθροί.Ο καθένας με ευθύνη την ψυχή του πήρε τις αποφάσεις του.Οι πολλοί λύγισαν μπροστά στην στέρηση.Η αναγκαία λογική και οι ευθύνες για τον τρόπο ζωής που είχαν δημιουργήσει δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.
Στον αντίποδα αυτού, οι Αρνητές, κόντρα στην παγκόσμια κοινή λογική και με ελπίδα μόνο στον Χριστό, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.Αρνήθηκαν τα πάντα!
Οι πειθαρχημένοι αγανάκτησαν εμπρός στην αδιαλλαξία των Αρνητών.
Γι' αυτό έπρεπε οι Αρνητές να εξαφανιστούν από τις κοινωνίες, να διωχθούν,να πεινάσουν και τελικά να συνετιστούν ή να πεθάνουν...

Όλα αυτά μπορεί να είναι φαντασμένες βλακείες ή απλά εικόνες από το μέλλον.
Ο καθένας θα αποφασίσει ανάλογα από πια οπτική γωνία βλέπει το μέλλον.
Το μόνο σίγουρο είναι ένα.Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Διαβάστε και:

Ένας πολύ βολικός ιός για την ΝΤΠ ! Γιατί ένας πιστός ΔΕΝ φοβάται τον θάνατο.
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/03/blog-post_20.html

«στα έσχατα χρόνια, οι Αρχιερείς και οι Ιερείς θα είναι χειρότεροι πάντων ...». «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί»
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/03/blog-post_18.html

Ο Κορονοϊός θα φύγει, οι λαθρομετανάστες ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. Το τσιπάρισμα ΕΕ-ρχεται ...
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/03/blog-post_23.html

6 σχόλια:

 1. Τα χειρότερα εφιαλτικά σενάρια έγιναν πραγματικότητα αδέρφια μου!Ζούμε στιγμές αποκάλυψης!Οι επιλογές είναι δύο:ή με τον Χριστό μας ή με τον αντίχριστο!Επιλέγουμε τον Σωτήρα ημών Ιησού Χριστό χωρίς δεύτερη σκέψη!Υπομονή,επιμονή,πολλή προσευχή,ειλικρινή μετάνοια και αγώνα με όποιο τρόπο μπορούμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!Σας ευχαριστούμε που είσαστε ένας από τους λιγοστούς φάρους που διώχνουν το σκοτάδι της απιστίας και του φόβου!Καλό και Ευλογημένο ξημέρωμα Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ (ΜΕ 4 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

  > https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/03/4_21.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 6οο λαθρομετανάστες, ταξίδεψαν με καράβι και λεωφορεία από τα νησιά και έφτασαν χθες στο Δήμο Σιντικής (Κιλκίς)
  https://www.protothema.gr/greece/article/987223/metanasteutiko-sti-sidiki-serron-ftanoun-ta-leoforeia-apo-kavala/

  Κατά τ άλλα οργίαζε η κυβερνητική προπαγάνδα για τους κακούς Έλληνες που τόλμησαν να περάσουν τα διόδια την Παρασκευή (ενώ όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε καμία αύξηση διέλευσης).

  Φυσικά
  για να επιβάλλουν το δόγμα της υποταγής,
  πρέπει προηγουμένως να κάνουν τον κόσμο να αισθάνεται τύψεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ταυτόχρονα, εκατοντάδες άλλοι λαθρομετανάστες, πάλι από τα νησιά, έφτασαν στη Μαλακάσα (τώρα αν είχαν ιό και μέσω καραβιού κόλλησαν ένα σωρό άλλοι, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα, είπαμε, το πρόβλημα είναι να μάθουν να φοβούνται και να πειθαρχούν οι Έλληνες)

  https://www.irafina.gr/etsi-eftasan-ta-ximeromata-sti-rafina-prosfiges-ke-metanastes-apo-ta-nisia-foto/?fbclid=IwAR3bXxfhRltvZSvcbhBOE3ZG_1i8LpSB1FkKyxkrglLjy6PsVmRcy9mFRro

  Ακούσατε πουθενά σε κάποιο κανάλι κάτι ;
  Αποκλείεται.
  Όλα υπό απόλυτο έλεγχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανάψτε τα Θυμιατήρια στα Σπίτια , να Μυρίσει η Ελλάδα , ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να τελειώσει όλο αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει.. Όλα δείχνουν ότι και τα εμβόλια δεν σε καλύπτουν και ιδιαίτερα μεταδίδουν μεταλλάξεις.. Είναι καιρός να τα αφήσουμε τα πράγματα στην κανονικότατα μόνο έτσι θα τελειώσει όλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.