Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ένας πολύ βολικός ιός για την ΝΤΠ ! Γιατί ένας πιστός ΔΕΝ φοβάται τον θάνατο.


Το τελευταίο διάστημα βαλλόμαστε με μια σειρά από άσχημες και ανησυχητικές ειδήσεις:
  • ορδές λαθρομεταναστών προωθημένοι από τον Ερντογάν απειλούν την σταθερότητα των βόρειων συνόρων μας στον Έβρο, έχοντας κατασκηνώσει έξω από τον φράχτη και προσπαθώντας να περάσουν παράνομα στην χώρα μας, 
  • οι παραβιάσεις από αέρος με τα τουρκικά μαχητικά κλιμακώνονται με τους γείτονες να επιθυμούν διακαώς ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο 
  • οι αφίξεις λαθρομεταναστών από τη θάλασσα έστω και με μειωμένους ρυθμούς συνεχίζονται αλλά δεν το προβάλλει κανείς
  • και το αποκορύφωμα ήρθε με την εξάπλωση του ιού COVID-19, ή αλλιώς του νέου Κορωνοϊού, ο οποίος πλέον αποτελεί πανδημία και απαιτεί τον εγκλεισμό μας στο σπίτι προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωσή του και να προστατευθεί τόσο ο γενικός πληθυσμός, όσο και οι ευπαθείς ομάδες.Ένας πολύ βολικός ιός για την ΝΤΠ!

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ιός αυτός που πράγματι είναι επικίνδυνος ειδικά για τις ευάλωτες ομάδες, είναι ένας πολύ βολικός τρόπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) να σπείρει τον φόβο στον γενικό πληθυσμό και να μπορεί έτσι να τον χειραγωγήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η προπαγάνδα «Μένουμε σπίτι» αρχικά ως προτροπή, μετατράπηκε πολύ σύντομα σε απαίτηση και προσταγή
Οι Έλληνες πρέπει να μένουν σπίτι, αλλά οι λαθρομετανάστες γυρνάνε στις πόλεις χωρίς περιορισμούς.
Από το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, έφτασαν να απαγορεύσουν κάθε συνάθροιση άνω των 10 ατόμων, ακόμη και υπαίθρια, ακόμη και το περπάτημα στην παραλία !!! 
Απαγόρευσαν (δυστυχώς με την αποδοχή των Ιεραρχών) τις ακολουθίες στις εκκλησίες μας. Πρωτόγνωρο στην εκκλησιαστική μας ιστορία.  Πρωτόγνωρο στην ιστορία του έθνους μας.

Ο πολίτης στην κοινωνία της Νέας Τάξης πρέπει να είναι απολύτως υπάκουος
«Μένοντας σπίτι», θα βομβαρδίζεται συνεχώς από την τηλεόραση και μετά την διαρκή «πλύση εγκεφάλου», στο τέλος δεν θα αντιδρά σε τίποτε, κανείς.
Προσπαθούν να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης μας αναδεικνύοντας τους μόλις 5-10 Έλληνες που απεβίωσαν, ενώ όλοι τους είχαν και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το τραγικότερο είναι ότι σε όλη αυτή την επίμονη προσπάθεια επιβολής ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 
Πως να αντιδράσεις όμως, όταν όποιος παραβιάζει τις κυβερνητικές αποφάσεις (ποιοι νόμοι και ποια Βουλή, οι διαταγές του πρωθυπουργού ανακοινώνονται από την τηλεόραση και επιβάλλονται αμέσως, την ίδια στιγμή!) θα του επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ και θα ακολουθεί σύλληψη, δίκη και ποινή φυλάκισης; 
Και ας υποθέσουμε ότι τόλμησε κάποιος να αντιδράσει, να μαζευτεί με άλλους δέκα και να διαμαρτυρηθεί. Ας υποθέσουμε ότι ένας ιερέας αψηφά τις εντολές του δεσπότη και μαζεύει τους πιστούς για να κάνει τους Χαιρετισμούς στην Παναγία μας ή τη Θεία Λειτουργία. Μετά την ταλαιπωρία με την σύλληψη, τα πρόστιμα, τα αυτόφωρα και την ποινή, θα μπορέσει να το επαναλάβει ;
Αξιοποιώντας τον «φόβο του θανάτου». Όμως στην Ορθοδοξία ο φόβος του θανάτου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η ΝΤΠ βασίζεται στον πιο παλιό, στον πιο αρχέγονο φόβο του ανθρώπου, αλλά και κάθε άλλου ζωντανού οργανισμού στη φύση: στον φόβο του θανάτου. 

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως η ΝΤΠ είναι ότι στην Ορθοδοξία ο φόβος του θανάτου εδώ και 2020 χρόνια πλέον δεν υπάρχει.
Ακρογωνιαίος λίθος της Ορθόδοξης πίστης μας είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ο Χριστός μας «θανάτω θάνατον πατήσας», με τον θάνατό Του νίκησε τον θάνατο. Θάνατος πλέον δεν υπάρχει για τον Ορθόδοξο Χριστιανό. 

Ο Χριστός μας ήρθε στον κόσμο μας, ανάμεσά μας ως Τέλειος Θεός, αλλά και ως Τέλειος Άνθρωπος. Έχουμε πλαστεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Κυρίου μας, άρα από την δημιουργία μας έχουμε τη δυνατότητα να μοιάσουμε στον Κύριό μας. 
Από την στιγμή λοιπόν που ο Χριστός μας ως Τέλειος Θεός αλλά και ως Τέλειος Άνθρωπος πέθανε επάνω στον Σταυρό και αναστήθηκε με το ίδιο το ανθρώπινο σώμα Του – απόδειξη αυτού αποτελεί η στιγμή που ο Απόστολος Θωμάς ζητάει και αγγίζει τις πληγές στα χέρια του Κυρίου μας από τα καρφιά – ανοίγει αυτόματα ο δρόμος για όλους τους ανθρώπους που θα πιστέψουν πραγματικά στον Ιησού Χριστό να νικήσουν με τη σειρά τους τον θάνατο.Ο χριστιανός δεν φοβάται αλλά και δεν επιδιώκει τον θάνατο.

Εδώ φυσικά πρέπει και οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Ορθόδοξος Χριστιανός δεν πρέπει επ’ ουδενί να επιδιώκει τον θάνατο. Ίσα ίσα, η αυτοχειρία αποτελεί ύψιστη ύβρη προς τον Χριστό μας που μας χάρισε το δώρο της ζωής. 
Το να μην παίρνει κάποιος τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όταν απαιτείται, είναι ύβρη. 
Ύβρη αποτελεί  και η μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των εκάστοτε θεραπόντων ιατρών μας σε περίπτωση ασθενείας, καθώς με αυτόν τον τρόπο αρνούμαστε την επιστήμη που ο Θεός μας παραχώρησε για να φροντίζουμε τα επίγεια σώματά μας.
«Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος»

Εφόσον όμως αναστήθηκε ο Χριστός μας, κάποια στιγμή θα αναστηθούμε κι εμείς. 
«Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος» ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως. 
Επομένως, γιατί φοβόμαστε; Τι φοβόμαστε; 

Ποιος μπορεί να μας τρομάξει, να μας φοβίσει όταν έχουμε τον Χριστό στην καρδιά μας; 
Όταν ξέρουμε ότι μας περιμένει; Ότι για χάρη μας νίκησε τον θάνατο;Κανένας και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας φοβίσει. 

Η απάντηση είναι απλή: κανένας και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας φοβίσει. 
Το θέλημα του Θεού θα γίνει, το Σχέδιο του Θεού για την Σωτηρία του κόσμου υπάρχει και υλοποιείται. 
Έχουμε στη διάθεσή μας το κείμενο της Αποκάλυψης του Ιωάννου, το οποίο είναι τιμή μας που γράφτηκε στην όμορφη χώρα μας και στη γλώσσα μας, 
έχουμε τις προφητείες τόσων Γερόντων της Ορθοδοξίας μας, 
έχουμε όλα τα μέσα για να γνωρίζουμε και να γρηγορούμε, αλλά και να μην φοβόμαστε.

Η επίγεια ζωή είναι όμορφη και γλυκειά. Και φυσικά είναι χρέος μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας αφού με αυτόν τον τρόπο τιμούμε το δώρο της ζωής που μας χάρισε ο Χριστός μας. Και φροντίζουμε, εφόσον αρρωστήσουμε, να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να ιαθούμε. 

Μέσα μας όμως όλοι ξέρουμε ότι ο θάνατος έχει από καιρό νικηθεί. Και όταν πλέον επέλθει δεν είναι και τόσο τραγικό γεγονός. Είναι απλά μια αλλαγή προσωρινή. Η μετάβαση στην Αιώνια Ζωή! Ο Χριστός μας έδειξε τον δρόμο!

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

YΓ.
Και για να δείτε την υποκρισία της «υπεύθυνης» κυβέρνησης, είμαστε Παρασκευή 20 Μαρτίου και σε λιγότερο από 24 ώρες θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος η αντιρατσιστική εκδήλωση της ΚΕΕΦΡΑ! 
Οι εκκλησίες κλείνουν και απαγορεύεται αυστηρά κάθε ακολουθία, οι αντιρατσιστικές εκδηλώσεις γίνονται κανονικά! 
Δείτε (από τη σελίδα τους στο facebook):
Αλλά ούτε κι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής θα κλείσει τα τζαμιά όπως άφοβα δηλώνει σε ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωσή του (ποιον να φοβηθεί; την Ελληνόφωνη κυβέρνηση Μητσοτάκη;;)


Συμπέρασμα: Ούτε σε λάθρο, ούτε σε αντιρατσιστές, ούτε σε φιλότουρκους μουσουλμάνους, μόνον σε Έλληνες επιβάλλουν το «μένουνε σπίτι»...
Για να δούμε, πόσοι από τους παραπάνω θα συλληφθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου;
Σε πόσους θα επιβληθεί το πρόστιμο των 1000 ευρώ;Διαβάστε και:

Φανταστικό σενάριο ή εφιαλτική πραγματικότητα;

«στα έσχατα χρόνια, οι Αρχιερείς και οι Ιερείς θα είναι χειρότεροι πάντων ...». «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί»

Ο Κορονοϊός θα φύγει, οι λαθρομετανάστες ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. Το τσιπάρισμα ΕΕ-ρχεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.