Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση αναβολής δράσης της 21.3.2020


Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και τους συναγωνιστές μας, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης συγκέντρωσης και πορείας που είχαμε εξαγγείλει για της 21.3.2020, λόγω της εξάπλωσης του ιού  κορωνοϊού.
Ελπίζουμε η δοκιμασία που πλέον έχει περιέλθει όλος ο πλανήτης και καθημερινά σκοτώνει ανθρώπους, να είναι μία κατάσταση η οποία θα έχει γρήγορο και αίσιο τέλος.
Με βαθιά πίστη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και με ηθικό ακμαιότατο παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
Τέλος θέτουμε τις αρχές προ των ευθυνών τους ώστε να μην επιτρέψουν σε επικίνδυνους για την δημόσια υγεία ψευτοεπαναστάτες τύπου Κωνσταντίνου να τελούν εκδηλώσεις και συναθροίσεις, όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την στιγμή που όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.