Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Συντονισμένη δράση της ΕΝ.Ε.Δ.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που η Πατρίδα μάς μας χρειάζεται όλους,οι Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να μένουν άπραγες.

Χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε κανένα πρόσθετο πρόβλημα στους υπευθύνους βρεθήκαμε στις γειτονιές και στα κεντρικά σημεία διαφόρων πόλεων και μοιράσαμε από την Παρασκευή 28/2/2020, μέχρι και την Κυριακή 1/2/2020, χιλιάδες πατριωτικά φυλλάδια.
Ο αντικειμενικός σκοπός της δράσης ήταν η εξύψωση του ηθικού των Συνελλήνων και το αγωνιστικό μήνυμα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό των νησιών και του Έβρου.Τέλος μαζί με τα πατριωτικά φυλλάδια μοιράστηκε και το φυλλάδιο της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία όπου καλεί όλο τον Ελληνικό Λαό να δώσει το αγωνιστικό μήνυμα την Κυριακή 8.3.2020 στην πλατεία Αριστοτέλους στις 13.00μμ, στην συγκέντρωση και πορεία κατά της λαθρόεισβολής!

Συνελληνίδες και Συνέλληνες,

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η εισβολή και ο εποικισμός της Πατρίδος μας με παράνομους μετανάστες παρά την αντίθετη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και σε αντίθεση με το σύνταγμα και τους νόμους για την ασφάλεια και φύλαξη των συνόρων.

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και ουδεμία προσπάθεια καταβάλλεται για αντιμετώπιση αυτής της άκρως επικίνδυνης κατάστασης. Αντίθετα γίνεται κάθε προσπάθεια για την διευκόλυνση των παρανόμων αλλοδαπών.


Ως Έλληνες πολίτες που αγαπάμε την χώρα μας που κινδυνεύει από την ισλαμοποίηση υποχρεούμεθα να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο. Κάθε καθυστέρηση και αδιαφορία θα έχει τραγικές συνέπειες στην ύπαρξη του Έθνους των Ελλήνων.

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τη υποστήριξη και συμμετοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΝΕΔ) οργανώνει συγκέντρωση και πορεία για την παράνομη μετανάστευση. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 13.00 στην πλατεία Αριστοτέλους (παραλία Θεσσαλονίκης).

Καλούνται όλοι οι Έλληνες να δώσουν το δυναμικό τους παρών και να διατρανώσουν την απόφασή τους να μην δεχθούν τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδος.
Ο αγώνας θα είναι συνεχής μέχρι την τελική δικαίωση.
ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.Ακολουθούν φωτογραφίες:

Στην Κατερίνη 
η μαχητική Πατριωτική Νεολαία έδωσε ιδιαίτερο χρώμα και παλμό στην όλη δράση!


Στην Πτολεμαΐδα 
ο κόσμος με ενθουσιασμό δέχτηκε τα φυλλάδια της Μακεδονικής Σάρισσας,βλέποντας ότι υπάρχει μία σοβαρή πατριωτική έκφραση στην πόλη τους,ιδιαίτερα μετά την επιτυχία της συγκέντρωσης των Ιμίων!


Συντονισμένο και σπουδαίο έργο και από την Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας 
στην πόλη των Γιαννιτσών!


Με παρουσία σε κάθε γειτονιά των Σερρών 
έδρασε το Κάστρο,δείχνοντας ότι υπάρχει όρεξη για ανιδιοτελή πατριωτική δράση!


Ιερός Λόχος2012 και κλιμάκιο της Ένωση Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία
συνεργάστηκαν στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή υπό βροχής.


Την ΕΝ.Ε.Δ. αποτελούν (με αλφαβητική σειρά):

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.