Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση-κάλεσμα 2nd Makedonian Pride!


Κόντρα στο μίσος των αριστερών προς τα Ιδανικά του Έθνους, κόντρα στους πατριδοκάπηλους φιλελεύθερους υποκριτές, κόντρα στην κάλπικη ελευθερία της παγκοσμιοποίησης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την Εθνικιστική Γιορτή 2nd Makedonian Pride.
Η Εθνικιστική Γιορτή Makedonian Pride στρέφεται ενάντια στο νεοταξικό κήρυγμα μίσους προς τις εθνικές κοινωνίες, που εκπέμπεται από την μαρξιστική θολοκουλτούρα και τον ισοπεδωτικό φιλελευθερισμό των παγκοσμιοποιητών.

Ο κτηνώδης υλισμός της νέας τάξης πραγμάτων συμπορεύεται με την κερδοσκοπική θεώρηση ως υπέρτατη αρετή του νέου ανθρώπου,απογυμνώνοντας τον από ιδανικά και αξίες, καταστώντας τον
αφενός μια άβουλη μαριονέτα στα σχέδια των νεοταξικών κυβερνήσεων,αφετέρου ευκολόπιστο θύμα των διεθνιστικών παραμυθιών των αριστερών.
Όσοι πρεσβεύουν υψηλά Ιδανικά και Αξίες πρέπει να περιθωριοποιούνται στην συνείδηση της κοινωνίας και να διώκονται!


Ενάντια στην σήψη του κράτους και του παρακράτους, ενάντια στην αγαστή συνεργασία των αριστερών και των φιλελεύθερων, ενάντια ακόμα και σε όλα τα μέσα που διαθέτει η πανίσχυρη μηχανή της νέας τάξης πραγμάτων, ιστάμεθα άγρυπνοι φρουροί προς την διαφύλαξη των Ελληνορθόδοξων Ιδανικών του Έθνους μας!
Όσοι λοιπόν μένουμε ζωντανοί και όρθιοι σε ένα κόσμο σαπίλας και ερειπίων δίνουμε το παρών στην Εθνικιστική Γιορτή που φέτος θα γίνει την Κυριακή  3.5.2020 στις 12 το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.


Σκοπός μας εκτός των άλλων να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερες ομάδες, συλλόγους και αυτόνομους Εθνικιστές, δίνοντας έτσι το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι
η Θεσσαλονίκη είναι πόλη Εθνικιστική!
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάρα πολλές ομάδες και φυσικά και ομάδες εκτός Θεσσαλονίκης και αναμένουμε στο υπόλοιπο διάστημα ο αριθμός να αυξάνεται συνεχώς.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάθε χρονιά το Μakedonian Pride θα γίνεται και καλύτερο και θα γίνει μαζί με το Εθνικιστικό Διήμερο (που φέτος θα γίνει στην Χαλκιδική 1 & 2 Αυγούστου) δύο σημεία αναφοράς στον αυτόνομο εθνικιστικό χώρο.

Το μπλουζάκι του 2nd Makedonian Pride!
Για πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας
ierosloxos2012@gmail.com
Καλούμε όλες και όλους τους Εθνικιστές να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να δώσουν το παρών στην Εθνικιστική Γιορτή 2nd Makedonian Pride.

Κλείνοντας θα διευκρινίσουμε ότι το Makedonian Pride αναγράφεται στα αγγλικά επειδή οι φωτογραφίες μέσω διαδικτύου  και τα μπλουζάκια της εκδήλωσης μέσω των Ελλήνων της διασποράς κυκλοφορούν σε Ευρώπη,ΗΠΑ και Αυστραλία!Δημιουργός της εικόνας του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ο συναγωνιστής Θεόδωρος Νικηφόρος που τον ευχαριστούμε πολύ!
Το 2nd Makedonian Pride στηρίζει πλήρως η ΕΝ.Ε.Δ. 

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Ορθοδοξία Ή Θάνατος
Ελλάς Ή Τέφρα

Ακολουθεί λίστα με τις ομάδες και συλλόγους που συμμετέχουν (ανανεώνεται συνεχώς η λίστα):

Ιερός Λόχος Γερμανίας
Ένωση Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Ιδεοκρατία
Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν Λάρισας
Αθλητική-μαχητική κοινότητα Propatria
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.