Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΑΙΣΧΟΣ: Επιτηρητές με μάσκες «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! (αποκλειστικές φωτογραφίες)

Όπως μας καταγγέλλουν, εδώ και δύο ημέρες (από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020) που ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ' Λυκείου,
στους επιτηρητές δόθηκαν μάσκες που κατασκευάστηκαν στην «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  σας παρουσιάζουμε.  

Οι μάσκες αυτές παραδόθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης (μέσα σε κούτες) σε σχολεία στα οποία γράφουν οι μαθητές Πανελλαδικές εξετάσεις, προκειμένου να τις φορούν οι εκπαιδευτικοί επιτηρητές!

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ, και προέρχονται από εξεταστικά κέντρα, όπου έφθασαν.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα μετά την υπογραφή της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ «Συμφωνίας των Πρεσπών» και βλέπουμε την "υλοποίησή" της ... σε όλο της το μεγαλείο, από τις κυβερνήσεις - εγχώρια τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


ΥΓ. Ο κωδικός barcode δείχνει ότι ήρθαν από τη Γερμανία. Με μια απλή αναζήτηση διαπιστώσαμε ότι τις μάσκες αυτές ΠΟΥΛΑΕΙ η LIDL!!! 
Μία ακόμη προκλητική ενέργεια της γνωστής γερμανικής αλυσίδας. (θυμίζουμε δράση μας έξω από τις αποθήκες του LIDL καθώς και έξω από καταστήματα όταν τόλμησαν να αφαιρέσουν το σταυρό από την Ελληνική σημαία στα προϊόντα τους, δείτε εδώ, εδώ, εδώ).Μόλις διαπιστώσαμε ότι το θέμα έχει αναδείξει και το ιστολόγιο Προσκυνητής (άρθρο όμως που εστιάζει στην ελλειπή προστασία της μάσκας και όχι στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την ονομασία του κράτους προτεκτοράτου των Σκοπίων):
Ή μας δουλεύουν κανονικά ή μας έχουν (ειδικά εμάς τους εκπαιδευτικούς) γραμμένους στα μέζεά τους. Δεν εξηγείται αλλιώς ή παροχή ακατάλληλων μασκών σε εξεταστικό κέντρο. Δια του λόγου το αληθές εστιάστε στις οδηγίες που φαίνονται στη φωτογραφία:---Δεν ενδείκνυνται ως μέσον ατομικής προστασίας---Είναι μη αποστειρωμένες μάσκες κατά των οσμών και των λεκέδων και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικώς ενδεικνυόμενες. Δηλαδή, σα να λέμε, μάσκες για να μην σου πεταχτεί στη μούρη η σάλτσα την ώρα που αυγοκόβεις τα γιουβαρλάκια ή το καυτό λάδι όταν τηγανίζεις τα συκωτάκια.   
Παντελώς άσχετες με προστασία από κορωνοϊό και άλλους ιούς, παντελώς ακατάλληλες για την περίπτωση για την οποία μοιράστηκαν. Το μόνο που θα «κέρδιζαν» όσοι ταλαίπωροι θα τις φόραγαν συνεχώς για τρεις και πλέον ώρες, θα ήταν όχι μόνο να δυσπνοούν μέσα στη ζέστη, αλλά και να κινδυνεύουν από τον εγκλωβισμό βακτηρίων, κορωνοϊού και διοξειδίου του άνθρακα μέσα στο φίμωτρο που τους επέβαλαν. 
Βρείτε τώρα και από πού προέρχονται οι μάσκες. Από τη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». Τις εισήγαγε γερμανική εταιρεία και μάς τις πούλησε. Και οι «κύριοι της ανάπτυξης» τις αγόρασαν και μάς τις φόρεσαν, όπως μάς φοράνε (και θα μάς φορέσουν) τόσα άλλα με τον τρόπο τους!
ΥΓ1.Το ξέραμε πόσο μας αγαπάνε εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά τώρα βρήκαμε και τη χειροπιαστή απόδειξη...ΥΓ2. Και η ορθογραφία είναι από τα Lidl. ''Νοσοκομιακή'' όπως λεμε νοσοκομίο...ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ στα LIDL.
ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ 
σε όσους προσβάλουν την Ιστορία μας και τους χιλιάδες ήρωες που θυσιάστηκαν για την Μακεδονία μας.


Καλούμε το «Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων» να ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ τους αρμοδίους που προμηθεύτηκαν (μαζικά) τέτοιες μάσκες

Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά


Νεότερη Ενημέρωση (17/6/2020, 23:00):

Απόψε πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά δράση του Ιερού Λόχου 2012, μπροστά στο Λευκό Πύργο (με πανό, σημαίες και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων) και αγωνιστική πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αφορμήτα 2 χρόνια από την υπογραφή της προδοτικής «συμφωνίας των Πρεσπών».
Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε απόψε και στη Λάρισα από την τοπική οργάνωση του Ιερού Λόχου.

Θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.