Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

2ο Makedonian Pride.Όλα έτοιμα για την Γιορτή του Εθνικισμού στην Θεσσαλονίκη!


 Το Makedonian Pride θα γινει στοστρατοπεδο Καρατασου
ξεκινα στις 6 μμ!

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ΟΛΑ είναι έτοιμα για το 2ο Makedonian Pride,
που όπως ανακοινώθηκε εδώ και δύο περίπου εβδομάδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει στις 6 μμ! 
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Ιερού Λόχου 2012 που εργάστηκαν συντονισμένα  για την επιμελημένη προετοιμασία του.Το φετινό Makedonian Pride έχει αναβαθμιστεί πλήρως (γιγαντοοθόνη, βιντεοπροβολές, μουσική-ηχητικά, έντυπα, αναμνηστικά μπλουζάκια, μπύρες & φαγητό και ελληνικά αναψυκτικά!).
Και μια έκπληξη από τις αλύτρωτες πατρίδες μας στην έναρξη του!
Μια μοναδική εθνικιστική γιορτή που ήδη γράφει ιστορία στον χώρο του εθνικισμού!  


Σάββατο 13 Ιουνίου 2020
6 μμ

FREE people 
AGAINST New World Order!Στην εκδήλωση δήλωσαν ήδη συμμετοχή αρκετές εθνικιστικές ομάδες και φυσικά γίνεται με την πλήρη στήριξη της ΕΝ.Ε.Δ.

Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ. 1 
Δεν έλειψαν και φέτος οι γνωστές διαδικτυακές απειλές αριστεριστών.

Η απάντησή μας όπως εδώ και τόσα χρόνια που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας ανοιχτές συγκεντρώσεις στην πόλη και στη Βόρειο Ελλάδα είναι μόλις δύο λέξεις: «Μολών Λαβέ»! Ελάτε!


ΥΓ. 2 
Όσο για τις σωρηδόν εξυβρίσεις προς τον νόμιμο σύλλογό μας από κάποια ομάδα αριστεριστών του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η πόλη ανάποδα» (γιατί ανάποδα; μήπως από την πολύ μαστούρα την βλέπετε έτσι;!!!) 
όταν λάβουν το έγγραφο με την εκδίκαση της αγωγής αποζημίωσης!
θα μάθουν να είναι στο εξής πιο προσεκτικοί όταν βγάζουν ανακοινώσεις για την «φασιστική ομάδα Ιερός Λόχος»  που θα σπείρουν «ρατσιστικό δηλητήριο» και θα «οργανώσουν την εγκληματική τους δράση»! 
Που νομίζετε ότι ζείτε;  στην σταλινική ΕΣΣΔ και βγάζετε ανακοινώσεις ότι θα αποτρέψετε το 2o Makedonian Pride;  Που θα μας απαγορεύσετε να συναθροιζόμαστε ελεύθερα και ειρηνικά (όπως προβλέπει το Ελληνικό Σύνταγμα); Στην Θεσσαλονίκη;  Στην πόλη που φέρει το όνομα της αδερφής του Μ.Αλεξάνδρου; Την πόλη του Αγίου Δημητρίου με την πλούσια Βυζαντινή κληρονομιά; 
Ε λοιπόν για ένα να είστε σίγουροι: θα πάρετε την πρέπουσα απάντηση από τους «εμπόρους του μίσους» όπως θρασύτατα τολμήσατε να μας αποκαλέσετε! Και θα τη θυμάστε!!  


ΥΓ. 3 
Για το ακριβές σημείο πραγματοποίησής του θα εκδοθεί ανακοίνωση μία ώρα πριν την ώρα έναρξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.