Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η Πατριωτική Ένωση Αργολίδος δίπλα στους Έλληνες στο Κρανίδι!


Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε τον αυτόνομο Εθνικιστικό χώρο να οργανώνεται στους κατά τόπους νομούς. Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι νέοι Έλληνες και Ελληνίδες συσπειρώνονται και αποφασίζουν να δράσουν με σοβαρότητα και πάσα νομιμότητα κατά των ανθελληνικών σχεδίων της νέας τάξης.
Μια από τις πιο σοβαρές προσπάθειες που δείχνουν υψηλό αγωνιστικό πνεύμα και πίστη στα Ιδανικά του Έθνους μας είναι και η Πατριωτική Ένωση Αργολίδος.Οι συναγωνιστές της Αργολίδος την Κυριακή 7/6/2020 επισκέφτηκαν το Κρανίδι που τελεί υπό κατοχή των λαθρό εποικιστών λόγω της λειτουργίας του hot spot της περιοχής.

Σύμφωνα με την αναφορά τους:
"Κλιμάκιο της πατριωτικής ένωσης Αργολίδας επισκέφτηκε σήμερα 7/6 την περιοχή πέριξ της δομής μεταναστών Κρανιδίου. Συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν τον φόβο κ τα παράπονα τους. Πολλοί από τους κατοίκους έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φυλακές ώστε να σταματήσει το πλιάτσικο από τους λαθρομετανάστες".
Ως Ιερός Λόχος 2012 χαιρετίζουμε την προσπάθεια των συναγωνιστών και ευχόμαστε να συνεχίσουν τις πολύ ωραίες δράσεις τους.
Καλούμε επίσης τους Έλληνες/δες από κάθε πόλη της Ελλάδος να οργανωθούν και να βγουν στον δρόμο με τάξη και συνοχή για να διεκδικήσουν ένα βιώσιμο και αξιοπρεπές μέλλον για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.

Νυν υπέρ πάντων ο Αγών

Ιερός Λόχος 2012 Ελληνορθόδοξη Στρατιά
ΙΣ ΧΡ
ΝΙ ΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.