Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ!...... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ..

ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑΣ (ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ : " ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"


Ο «Ιερός Λόχος 2012» μία ακόμη φορά,
θα σταθεί δίπλα, στους αγωνιστές μοναχούς της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου
όπως στέκεται δίπλα και σε κάθε άξιο ευλαβή ιερέα, μοναχό ή και λαϊκό που προασπίζεται την Ορθόδοξη αλήθεια και το Ορθόδοξο ποίμνιο από τους λυκοποιμένες που κατέλαβαν δεσποτικούς και πατριαρχικούς θρόνους και το κατασπαράσουν.


Φωνάζουμε κι εμείς 
μαζί με τους πάνω από 100 μοναχούς της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου :

Ορθοδοξία ή Θάνατος.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας θα ήθελα αν γίνετε να μας πείτε τι έγινε τελικά στην Μόνη Εσφιγμένου ευχόμαστε ολόψυχα να μην εκδιοχθηκαν οι Άγιοι Πατέρες μας από το Βαρθολομαιο απαντήστε μας σας παρακαλώ ανήσυχη παρά πολύς κόσμος θα στείλω το μήνυμα σας παντού σε όλους τους φίλους που ανησυχούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 100 περίπου μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου ΔΕΝ θα εγκαταλείψουν την Μονή της μετανοίας τους. Έδωσαν όρκο εφ' όρου ζωής παραμονής σε αυτήν.
    Αν τολμάνε τα τσιράκια του Βαρθολομαίου ας πάνε να την καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.