Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Λόγω του κοροναϊού στις Κάτω Χώρες, άρχισαν να σκοτώνουν βιζόν!
1,5 χιλιάδες βιζόν, συμπεριλαμβανομένων των νεογνών τους, υποβλήθηκαν σε ευθανασία σε ένα από τα αγροκτήματα αναπαραγωγής γούνας στο Ντερν. Νωρίτερα, στην ολλανδική επαρχία της Βόρειας Βραβάντης, καταγράφηκε η πρώτη περίπτωση μετάδοσης κορανοϊού από αυτό το ζώο στον άνθρωπο. Συνολικά, η κυβέρνηση διέταξε την καταστροφή 10.000 θηλαστικών και υποσχέθηκε να αντισταθμίσει τις απώλειες 10 αγροκτημάτων.

"Αυτά τα ζώα είναι άρρωστα. Σκοτώνονται, και μετά μια ειδική εταιρεία στο χωριό Son πετά τα πτώματα. Πρέπει να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού", δήλωσε ο Benno Bruging από την Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων και Καταναλωτικών Προϊόντων.


Νωρίτερα, οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων προσπάθησαν να σταματήσουν τη σφαγή μέσω των δικαστηρίων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 
Από το 2024, η βιομηχανική αναπαραγωγή βιζόν απαγορεύεται στις Κάτω Χώρες.

https://ru.euronews.com/2020/06/07/mink-culling

Σχόλιο Green Nationalist
Είναι καιρός να απαγορευτεί η εκτροφή και η σφαγή εκατομμυρίων ζώων για την γούνα τους.
Τον 21ο αιώνα η τεχνολογία κατασκευής ρούχων έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που το εμπόριο και η θανάτωση ζώων για να φοράνε κάποιες πλούσιες κυρίες την γούνα τους 

αποτελεί ακόμα μία ύβρις προς τον
Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Δημιουργό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.