Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Γερμανία.Επέμβαση Ιερολοχιτών κατά της σκοπιανικής προπαγάνδας!

Η εποχή που η σκοπιανική προπαγάνδα δηλητηρίαζε
ανενόχλητη την παγκόσμια κοινότητα έχει παρέλθει
ανεπιστρεπτί εδώ και καιρό.
Η παραχάραξη της ιστορίας θα σταματήσει στον δρόμο!

 
Έχουμε τονίσει ότι ο Σύλλογος μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια και σε χώρες του εξωτερικού προασπίζοντας στα ελληνικά συμφέροντα.
Μετά από δράσεις σε Αλβανία και Σκόπια ήρθε η σειρά της πρώτης επίσημης δράσης του
"Ιερός Λόχος Γερμανίας" .
Για όσους δεν γνωρίζουν, άξια μέλη του Συλλόγου μας που υποχρεώθηκαν  να μεταναστεύσουν στην Γερμανία, δημιούργησαν τον Ιερό Λόχο Γερμανίας.
Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια πολλοί Έλληνες/δες που ζούσαν ήδη στην Γερμανία.

Το σήμα του "Ιερός Λόχος Γερμανίας"
φέροντας και την σημαία της χώρας που φιλοξενεί
τους Έλληνες μετανάστες.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν οι υπεύθυνοι του ΙΛ Γερμανίας, πληροφορήθηκαν ότι σε
κεντρική πλατεία της Κολωνίας, υπήρχε κάποιος Ρουμάνος ζωγράφος, όπου στο πλακόστρωτο ζωγράφιζε διάφορες σημαίες κρατών.
Ο Ρουμάνος ζωγράφος για κάποιους λόγους θεώρησε σωστό να ζωγραφίζει την σημαία των σκοπίων και να αναγράφει από κάτω "Macedonia"!
Οι ελληνικές αρχές πότε επιτέλους θα αποφασίσουν να ενεργοποιηθούν;
Τι ρωτάμε τώρα....Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι Έλληνες μέχρι τώρα έχουν δει την παραχάραξη της ιστορίας μας στην πλατεία Dom της Κολωνίας και δεν αντέδρασαν.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κλιμάκιο του Ιερού Λόχου Γερμανίας ταξίδευσε εκατοντάδες χιλιόμετρα για να δράσει!Οι Ιερολοχίτες πιστοί στα Ιδεώδη που πρεσβεύουν, όχι μόνο τύπωσαν και μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια με την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας,αλλά και επί ώρες παρέμειναν στον χώρο συζητώντας με τους Γερμανούς και μη τουρίστες για το ζήτημα της ονομασίας των σκοπίων.
Ακούραστοι και άξιοι Έλληνες!

Ιερολοχίτες συνομιλούν με τους τουρίστες,
προασπίζοντας με επιχειρήματα και δομημένο λόγο
τα Ελληνικά συμφέροντα!


Ένα από τα χιλιάδες φυλλάδια που κατέκλυσαν την
πλατεία Dom της Κολωνίας!


Παραθέτουμε την αναφορά των συναγωνιστών από την Γερμανία όπως μας στάλθηκε:
"Ο Ιερός Λόχος Γερμανίας, αντιδρώντας στην πράξη ως προς την ψεύτικη ονομασία των Σκοπίων, διαμαρτυρήθηκε στον ζωγράφο των σημαιών στην πλατεία της Κολωνίας Dom.
Μετά την διαμαρτυρία αυτή, μέλη του Συλλόγου μοίρασαν φυλλάδια τα οποία απεικονίζουν την Ελληνική σημαία και από κάτω την σκοπιανική  με την επιγραφή, "Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα".
Το φυλλάδιο έφερε το λογότυπο του τμήματος του Συλλόγου Γερμανίας στην κάτω πλευρά του,
ως την επίσημη υπογραφή της δράσης μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναγωνιστές και τους φίλους του Συλλόγου που πήραν μέρος στην πρώτη επίσημη δράση του Συλλόγου, στον δρόμο πλέον".

Και δύο βίντεο από την δράση:
https://vk.com/video-182707251_456239109https://vk.com/video-182707251_456239110Το διοικητικό συμβούλιο του εν Ελλάδι συλλόγου μας, συγχαίρει τους Ιερολοχίτες Γερμανίας για την άμεση αντίδραση τους!
Είμαστε σίγουροι -επειδή γνωρίζουμε το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα των μελών μας που μετανάστευσαν στην Γερμανία- ότι ο Ιερός Λόχος Γερμανίας θα γράψει την δική του ιστορία!
Καλούμε την απανταχού Ελληνική ομογένεια να στηρίξει τέτοιου είδους νόμιμες προσπάθειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.