Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Συκοφαντική Επίθεση σε βάρος του Ιερού Λόχου 2012

Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα (12/10/2020) στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ρεπορτάζ σχετικό με επίθεση στο παρελθόν στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από αγανακτισμένους πολίτες κατά την εκδήλωσης μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία. Στο ρεπορτάζ κατονομάστηκε και κατηγορήθηκε ευθέως ο σύλλογός μας για την επίθεση αυτή. Επιπλέον συσχέτισαν τον σύλλογό μας με επιθέσεις σε «Μετανάστες, φωτορεπόρτερ, μέλη αντιφασιστικών και αριστερών οργανώσεων» με «δεκάδες θύματα»Επί λέξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, την ώρα που ανέφερε :
«Μετανάστες, φωτορεπόρτερ, μέλη αντιφασιστικών και αριστερών οργανώσεων, δεκάδες τα
θύματα της Χρυσής Αυγής και των μιμητών της. Φασιστικές οργανώσεις συγκοινωνούντα δοχεία με τη Χρυσή Αυγή».
 Στη λέξη «μιμητών της ...» το ρεπορτάζ εμφάνισε φωτογραφίες από δράσεις του Ιερού Λόχου 2012!!!
Φωτογραφίες από το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 (12/10/2020)Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στη συνέχεια αναφέρεται στην επίθεση στον πρώην Δήμαρχο κ.Μπουτάρη που ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: 
«Στις 19/05/2018 ... ο τότε δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης δέχεται ΑΓΡΙΑ επίθεση από ακροδεξιούς Ιερολοχίτες ...» !!!

και ακολουθούν οι δηλώσεις του κ.Μπουτάρη που επί λέξη αναφέρει :
«Αυτός ο Ιερός Λόχος είναι «ξαδελφάκι» της Χρυσής Αυγής και αυτοί που κάνανε την επίθεση σε εμένα ήταν Ιερολοχίτες.
Στο σπίτι μου μπήκανε μέσα και βάψανε τους τοίχους με διάφορα συνθήματα μέχρι που αναγκάστηκα και άλλαξα και σπίτι»!!!
Φωτογραφίες με τις δηλώσεις Μπουτάρη από το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 (12/10/2020)
Δείτε το βίντεο :


στο vk.com

και στο twitter


Επειδή ουδέποτε ο σύλλογός μας πραγματοποίησε επιθέσεις σε «Μετανάστες, φωτορεπόρτερ, μέλη αντιφασιστικών και αριστερών οργανώσεων»
Επειδή ως ακομμάτιστος σύλλογος, ουδέποτε σχετιστήκαμε ή ταυτιστήκαμε με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.
Επειδή ως ελληνορθόδοξος σύλλογος διαθέτουμε πρώτα απ΄όλα ήθος.
Επειδή όχι μόνον δεν υπάρχουν θύματα της πολυετούς δράσης μας αλλά αντιθέτως σχεδόν σε ΚΑΘΕ μας νόμιμη, προγραμματισμένη μας εκδήλωση, σε ελάχιστη απόσταση πραγματοποιόταν -με την ανοχή της αστυνομίας και του κράτους- παράνομες αντισυγκεντρώσεις αναρχικών και αριστεριστών με παλούκια, κράνη κλπ, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις προπηλάκιζαν (στέλνοντας στο νοσοκομείο με λυσσαλέα χτυπήματα) διερχόμενους πολίτες που προσπαθούσαν να προσέλθουν στις εκδηλώσεις μας,
Επειδή ουδέποτε ο Σύλλογός μας οργάνωσε οποιαδήποτε επίθεση στον κ.Μπουτάρη και ουδέποτε επισκεφθήκαμε την οικία του για να γράψουμε συνθήματα όπως ψευδώς μας κατηγορεί,
Επειδή ο ελληνορθόδοξος σύλλογός μας είναι ένας καθ' όλα νόμιμος σύλλογος, ο οποίος ουδέποτε υιοθέτησε τέτοιες βίαιες πρακτικές. 
Επειδή όλες οι δράσεις του συλλόγου μας είναι απόλυτα νόμιμες, συνεργαζόμενοι και ενημερώνοντας πάντα τις αρχές. 
Απορρίπτουμε και τις καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας  τις παραπάνω συκοφαντίες του Δελτίου Ειδήσεων ΑΝΤ1 και του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρη και τις εκλαμβάνουμε ως άλλη μία απόπειρα να προσάψουν ανύπαρκτες και χωρίς αποδείξεις κατηγορίες στον σύλλογό μας. 
Είναι φανερό ότι τους πονάει που υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αγωνίζονται αγνά «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».
Συνεπώς επειδή η παραπάνω ενέργεια της αναπαραγωγής των δηλώσεων του κ. Μπουτάρη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και ο προσβλητικός συνειρμός που πραγματοποιήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τα κείμενα που εκφωνήθηκαν και τις φωτογραφίες από νόμιμες δράσεις του συλλόγου μας, θεωρούμε ότι εμπίπτει εκτός από την συκοφαντική δυσφήμιση και στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, πράξη που αντιτίθεται στο λειτούργημα της έγκυρης και έγκριτης ενημέρωσης που θα έπρεπε να επιτελεί ένας τηλεοπτικός σταθμός :

Απαιτούμε άμεσα αποκατάσταση του αμέμπτου ονόματος του συλλόγου μας, μέσω δημόσιας ανακοίνωσης τόσο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όσο και από τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση
επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών ΔυνάμεωνΥΓ.  Η ανακοίνωσή μας έχει αποσταλεί ήδη στον ΑΝΤ1, μέσω της φόρμας επικοινωνίας:


μέσω facebookΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.