Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Χαιρετίζοντας τις αυθόρμητες αντιδράσεις της 28ης Οκτωβρίου.


Η αποδεδειγμένα πλέον ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη , με έκτακτο ΦΕΚ που εκδόθηκε στις 26-10-2020 (δείτε εδώ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τις εθνικές παρελάσεις (πάσης φύσεως, ακόμη και τις μηχανοκίνητς) για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια , προφασιζόμενη τη δημόσια υγεία.Θέλοντας λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πιάσει στον ύπνο τους Έλληνες εθνικιστές προέβη στην ανωτέρω ενέργεια, δείγμα αδυναμίας, πανικού και εμπάθειας εις ότι αφορά τον έλεγχο των αγνών Ελλήνων εθνικιστών.


Ως γνωστόν η σπίθα της πανελλαδικής ιδέας των μοτοπορειών, άναψε από το σύλλογο μας και είμαστε ευγνώμονες που βρήκε άξιους Συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα, για να διοργανώσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Με το ΦΕΚ 4743 λοιπόν αλλά και με πρόσθετες αποφάσεις των τοπικών Αστυνομικών Διευθύνσεων, η αστυνομία κινήθηκε ονομαστικά εναντίον του συλλόγου μας, αφού εκ των υποχρεώσεων που έχουμε ως προς το νόμο (ως νόμιμο σωματείο και όχι απλή ομάδα του fb) υποχρεωνόμαστε να ακολουθούμε συγκεκριμένες νομικές διαδικασίες για τις εκδηλώσεις μας.
Με έγγραφη ανακοίνωση της που μας κοινοποιήθηκε επίσημα μέσω email αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Ανδρέα Γενιά, μας γνωστοποίησε ότι στο χώρο συγκεντρώσεως των οχημάτων, θα γίνουν συλλήψεις σε όσους παραβούν το ΦΕΚ της κυβερνήσεως που είχε μόλις εκδοθεί.Μπροστά στο κίνδυνο μέλη, φίλοι, απλοί συνέλληνες που ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο, αλλά και σύσσωμο το ΔΣ, να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, εκμεταλευόμενοι το νομικό κενό, αποφασίσαμε την μεταφορά της εκδήλωσης κατά μερικές ώρες νωρίτερα, ώστε :

α) να προστατέψουμε τα μέλη μας, (από ποινές φυλάκισης, παράβολα δικηγόρων πρόστιμα και αυτόφωρα) αλλά και τους φίλους που μας εμπιστεύονται και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας.

β) να μη δώσουμε την ευκαιρία στην αστυνομία, να προβεί σε μαζική καταστολή της μηχανοκίνητης πορείας κ των εκδηλώσεων, αφού θα ήταν εύκολο να μας μπλοκάρει όλους μαζί στο χώρο συγκέντρωσης.

γ) Να μη δώσουμε την ευκαιρία στα ΜΜΕ να χαρακτηρίσουν το εθνικιστικό κίνημα, ως ανεύθυνο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία λόγω του covid 19.

δ) Να προστατέψουμε τον Σύλλογο μας, ο οποίος μετράει κάθε χρόνο περί τις 40-50 εκδηλώσεις με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών "στους δρόμους".


Η αναστολή λειτουργίας του Συλλόγου μας, θα έδινε μεγάλη ικανοποίηση στο σύστημα, στα παπαγαλάκια του κ στους νεροκουβαλητές του.


Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και η άψογη λειτουργία του συλλόγου μας, που αποδείχθηκε μία ακόμη φορά από την ταχύτατη και σωστή αντίδραση μας, δικαιώνει τις αποφάσεις μας.


Την 28η Οκτώβρίου όλοι οι αγνοί Έλληνες ήταν στο δρόμο, σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής.


Ο σύλλογος μας πιστός στις Αξίες του, διοργάνωσε και μοτοπορεία την 27η το βράδυ (δείτε εδώ) αλλά και ανήμερα της εθνικής επετείου τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ηρώων του Έπους του 1940 και του Εθνομάρτυρα Κ. Κατσιφα (δείτε εδώ).Ο εθνικός αγώνας θέλει επιμονή, υπομονή αλλά και οδύσσεια λογική ώστε να αντέξουμε σε βάθος χρόνου την πίεση και τους διωγμούς του καθεστώτος της νέας τάξης που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.