Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μηχανοκίνητες πορείες σε συνδυασμό με μνημόσυνα για τον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα! Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ανόβερο Γερμανίας!

Στις 10 Οκτωβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση για απαγόρευση της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, ανακοινώναμε (εδώ)  το πρὠτο (1ο) κάλεσμα πανελλαδικά, για μηχανοκίνητη πορεία με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα την 28η Οκτωβρίου, εκφράζοντας την ελπίδα μας να βρει μιμητές σε κάθε πόλη και χωριό της πατρίδας μας.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το κάλεσμά μας να έχει τεράστια απήχηση! Καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος τοπικοί πατριωτικοί, εκκλησιαστικοί ή ελληνορθόδοξοι φορείς ανακοινώνουν την δική τους δράση!  

Η μηχανοκίνητη πορεία στην Θεσσαλονίκη, στις 28 Οκτωβρίου 2020, θα κλείσει με τρισάγιο για τον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που έδωσε την ζωή του στις 28 Οκτωβρίου 2018, υψώνοντας περήφανος τεράστιες Ελληνικές σημαίες στο ελληνικό στρατιωτικό κοιμητήριο στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, στην σκλαβωμένη μας Βόρειο Ήπειρο. 

Ο «Ιερός Λόχος Γερμανίας», πήρε την εξαιρετική πρωτοβουλία να διοργανώσει μνημόσυνο στην μνήμη του ήρωα, αλλά και των πεσόντων στο έπος του 1940, την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Ανόβερο. Επισυνάπτουμε τις σχετικές φωτογραφίες από το προφίλ του Συλλόγου στο facebook (εδώ)Παρακαλούμε προωθήστε τη δράση σε Έλληνες που ζουν στην Γερμανία.

Αντίστοιχη μηχανοκίνητη πορεία διοργανώνεται την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και στη Λάρισα, με συμμετοχή του τοπικού Τομέα του Ιερού Λόχου 2012 :Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.