Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Όχι στην ποινικοποίηση του Εθνικισμού!


1. Χρέος μας να μιλήσουμε
Πάγια τακτική του Συλλόγου μας ήταν κρατώντας αποστάσεις από τα κόμματα του Εθνικιστικού χώρου, να συμπαραστεκόμαστε -όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, σε διωκόμενους Έλληνες Εθνικιστές (ενδεικτικά εδώ, εδώ, εδώ).

Την πάγια τακτική μας ακολουθήσαμε μέχρι πρότινος, όταν αγανακτισμένοι από το ανθελληνικό μένος του "δημοκρατικού" πολιτικού κόσμου, είδαμε να επεμβαίνουν και να εκβιάζουν με τις δημόσιες παρεμβάσεις τους την Δικαιοσύνη (παραβιάζοντας την συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία των θεσμών εξουσίας) για καταδικαστική απόφαση στη γνωστή «δίκη της Χρυσής Αυγής» -και κατά επέκταση εναντίον του Εθνικισμού.

2. Η σιωπή των «πατριωτών» 
Την ώρα που δεκάδες «πατριωτικοί» ή «εθνικιστικοί« φορείς (από εφημερίδες και έντυπα, μέχρι «πατριωτικά» κόμματα, σύλλογοι, ομάδες, πρόσωπα και λοιποί εμπλεκόμενοι με τον Εθνικισμό) "σφύριζαν" αδιάφορα παρακολουθώντας όλο το συρφετό (κανάλια, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, πολιτικοί, συνδικαλιστικά σωματεία) να προδικάζουν και στη συνέχεια να επιδεικνύουν τις σάρκες στα δόντια τους πανηγυρίζοντας για την καταδικαστική απόφαση, που καταδίκαζε και ποινικοποιούσε κατ΄ουσίαν τον Εθνικισμό, μέσω της Χρυσής Αυγής, μπροστά σε μια προφανή σκευωρία, θεωρήσαμε χρέος μας να μιλήσουμε (διαβάστε την ανακοίνωσή μας και δείτε τα αδιάσειστα πειστήρια της πλεκτάνης εδώ).

 

3. Οι πραγματικές «εγκληματικές οργανώσεις» της Αριστεράς
Αξιοσημείωτο ακόμη είναι πως όλοι αυτοί οι πολιτικοί χώροι που απαρτίζουν το αυτοαποκαλούμενο "δημοκρατικό" τόξο παραμέρισαν τις διαφορές τους και ενώθηκαν κατά του Εθνικισμού!
Πως είναι δυνατόν να καταδικάζεται ένα ολόκληρο κόμμα για το αδίκημα ενός απλού μέλους του;
Πως μια ολόκληρη «εγκληματική οργάνωση», 70 κατηγορούμενοι, να έχουν "κατορθώσει" σε τόσες δεκαετίες, μόλις ΜΙΑ δολοφονία! Ήταν τόσο "ανίκανη" αυτή η «εγκληματική οργάνωση»; ή μήπως τελικά ΔΕΝ ήταν «εγκληματική οργάνωση», όπως αναγκάστηκε να ομολογήσει και η εισαγγελέας της δίκης.
Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα έχουν γίνει δεκάδες δολοφονίες από πραγματικά τρομοκρατικές οργανώσεις της αριστεράς (ενώ ας μην ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ διέπραξε φρικαλέα εγκλήματα και χιλιάδες δολοφονίες στα χρόνια του συμμοριτοπολέμου). Με την ίδια λογική θα έπρεπε να καταδικαστεί όλος ο αριστερός χώρος γιατί οι ιδεολογίες του κομμουνισμού, της αριστεράς και της αναρχίας γεννάνε δεκαετίες τώρα, ανθέλληνες, απάτριδες, δολοφόνους και ταραξίες.

 

4. Τηλεσκουπίδια, διαπόμπευση, περιθωριοποίηση, δίωξη, καταδίκη.
Στην τηλεοπτική δημοκρατία που ζούμε, είναι εμφανής η προσπάθεια να ποινικοποιηθεί ο Εθνικισμός στην συνείδηση του νεοΈλληνα ραγιά, που συνεχίζει αποχαυνωμένος και αδιάφορος να παρακολουθεί reality ξεπεσμού, προπαγάνδας και ανηθικότητας στα κάναλια της διαπλοκής.
Όποιος φωνάζει εναντίον της λαθρομετανάστευσης, όποιος αγωνίζεται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, όποιος αποκαλύπτει τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης,  θα χαρακτηρίζεται "γραφικός", "ψεκασμένος", "φασίστας" και "ναζί".  Όποιος αντιστέκεται στα σχέδια της ΝΤΠ, θα πρέπει να περιθωριοποιείται σε όλους τις εκφάνσεις της κοινωνικής του ζωής. Όπως ακριβώς διαπόμπευσαν και δίωξαν ποινικά τους ελάχιστους ρασοφόρους που με τον δημόσιο λόγο τους αντιτάχθηκαν στα σχέδιά τους (καταδίκη μητροπολίτη Αμβροσίου για τις δηλώσεις του για ομοφυλοφιλία, καταδίκη δεκάδων ιερέων πανελλαδικά που σεβόμενοι την ορθόδοξή τους πίστη και συνείδηση αρνήθηκαν να κλείσουν τις εκκλησίες τους, καταδίκη ηγουμένου και μοναχών της Εσφιγμένου κλπ).


5. Φόβος, ποινικοποίηση
Η καταδικαστική απόφαση επιδιώκει να φοβίσει όσους συνεχίζουν να αντιστέκονται και να ποινικοποιήσει τα Ιδανικά που κράτησαν όρθιο τον Ελληνισμό διά μέσου των αιώνων. 
Είναι σίγουρο ότι ο Εθνικισμός, η έμφυτη αγάπη δηλαδή προς την Πατρίδα και το Έθνος θα πολεμηθεί ακόμα περισσότερο στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Είναι σίγουρο ότι πολλοί θα εγκαταλείψουν και πολλοί θα κρυφτούν.


6. Στις επάλξεις του αγώνα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ πίσω.
Είναι όμως και σίγουρο ότι όσοι συνεχίσουμε να είμαστε στις επάλξεις του αγώνα για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, θα δώσουμε τον αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, ακόμα πιο λυσσαλέα χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω! 

Γιατί ο Εθνικισμός για εμάς δεν απλά στάση ζωής αλλά η ίδια μας η ζωή!
Ο Εθνικισμός  δεν ποινικοποιείται γιατί δεν γίνεται να ποινικοποιηθεί η Ελλάδα!
Ο Αγώνας συνεχίζεται συν Χριστώ!Ελλάς Ή Τέφρα
Ορθοδοξία Ή Θάνατος


Ως ένδειξη ότι η τρομοκρατία του πολιτικού σας συστήματος 
δεν μας ακουμπάει, την ίδια μέρα με την προσπάθεια 
ποινικοποίησης του Εθνικισμού (7/10/2020), προβήκαμε σε δράση αντίστασης,
στέλνοντας το μήνυμα παντού...
Ένα πανό, λίγες λέξεις, ένα μήνυμα αντίστασης στους υπνωτισμένους ραγιάδες
 

 
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.