Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ο Ιερός Λόχος 2012 δίπλα στον αγώνα των κατοίκων των Βρασνών ενάντια στον ΛαθροΕποικισμό.

Εδώ και ένα χρόνο οι κάτοικοι των Βρασνών δίνουν έναν πραγματικά δύσκολο αγώνα: Να διατηρήσουν τις περιουσίες τους, να αποτρέψουν την λαθροεισβολή. Να διασώσουν την ίδια τους την υπόληψη και τη ζωή. Γιατί αυτά διακυβεύονται.

Δυστυχώς η ευρύτερη περιοχή της Ασπροβάλτας έχει ήδη κατακλυστεί από πληθώρα λαθρομεταναστών (μας μίλησαν για ποσοστό άνω του 10% του ντόπιου πληθυσμού, με κάπου 2300 λαθρομετανάστες να διαμένουν σε ξενοδοχεία). Πέρσι έγιναν προσπάθειες από τους κρατικούς φορείς να εισάγουν τα παιδιά όλων αυτών των λαθρομεταναστών στα σχολεία όμως λόγω των αντιδράσεων δεν επιτεύχθηκαν. 


Πριν ακριβώς 1 χρόνο, τον Οκτώβριο του 2019, οι κάτοικοι των Βρασνών έδωσαν μια πραγματική μάχη, κόντρα σε πολυάριθμα ΜΑΤ. ΑΝΤΕΞΑΝ! Απέτρεψαν εκείνο το βράδυ την αποβίβαση των λαθρομεταναστών που κατέφθαναν μαζικά με τουριστικά λεωφορεία στο χωριό τους. Ο αγώνας φυσικά είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Όλο το 24ωρο για μήνες ολόκληρους «κρατούσαν τις Θερμοπύλες» και οργανωνόταν. 

Φέτος, μετά από μια πραγματικά άσχημη τουριστική περίοδο (ενώ η κυβέρνηση δυσχέρανε απίστευτα την άφιξη τουριστών από τα χερσαία σύνορά μας, εν αντιθέσει με την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών) με αποτέλεσμα να πληγεί οικονομικά άσχημα όλη η περιοχή της Μακεδονίας.
Ίσως με τον τρόπο αυτό οι κυβερνώντες να επεδίωκαν κατ' ουσίαν την υποταγή των κατοίκων.
Μια νέα όμως «εισβολή» 35 περίπου λαθρομεταναστών πριν λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο, ανάγκασε τους κατοίκους των Βρασνών να βγουν και πάλι στους δρόμους. Φυλάνε και πάλι τα πιο κομβικά σημεία του χωριού τους, προκειμένου να αποτρέψουν μια νέα επέμβαση.  Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτε δεν είναι πιο μόνιμο του προσωρινού. 


Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, κλιμάκιο του Ιερού Λόχου 2012 βρέθηκε δίπλα στους αποφασισμένους κατοίκους, μετά από κάλεσμα της ««Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία». Αντί όμως να τονώσουμε εμείς το φρόνημά τους, ζήσαμε εμείς πραγματικά μοναδικές στιγμές. Διαπιστώσαμε μία ακόμη φορά ότι αρκούν 2 ή 3 αγνοί αυθεντικοί άνθρωποι για να ξεσηκώσουν μια περιοχή. Για να αντισταθούν στα σχέδια υποβάθμισης της περιοχής αλλά και της πατρίδος μας.  Παραμείναμε αρκετές ώρες στην περιοχή, μετακινούμενοι από το ένα (κομβικό) σημείο στο άλλο, συχνά δίπλα σε αυτοσχέδιες φωτιές (γιατί η υγρασία και το κρύο ήταν αρκετό) κουβεντιάζοντας με τους κατοίκους. Πραγματικά θαυμάσαμε την απλότητα, τον αυθορμητισμό, τους ισχυρούς δεσμούς που δένουν ανθρώπους με υψηλά ιδανικά σε μια κοινωνία. Όσο είναι ζωντανοί αυτοί οι άνθρωποι, όσο στέκονται ενωμένοι, ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο της Νέας Τάξης δεν πρόκειται να επιβληθεί.

Υποσχεθήκαμε να μην τους αφήσουμε μόνους, να είμαστε και πάλι δίπλα τους όταν χρειαστεί. 

Πάντα στο πλευρό ΚΑΘΕ αγωνιζόμενου Έλληνα, που κρατάει περήφανος την σημαία της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας και αγωνίζεται «Υπέρ βωμών και εστιών».

Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.