Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Δεν είναι μόνο Αθώοι αλλά το ηχητικό Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι είναι και θύματα σκευωρίας. ΟΧΙ στην ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012Τρίτη 6/10/2020: Παραμονές της ανακοίνωσης της απόφασης για την περιβόητη «Δίκης της Χρυσής Αυγής».


Την ώρα που :
σύσσωμο το πολιτικό μας σύστημα καταπατά την συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία των θεσμών και παρεμβαίνει δημόσια προς την δικαιοσύνη ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την καταδίκη των κατηγορουμένων!

Την ώρα που :
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάθε αριστερός συνδικαλιστικός φορές και κομματίδιο θα βρίσκεται μαζικά έξω από το δικαστήριο όπως έχουν προαναγγείλει εδώ και βδομάδες, προφανώς για να εκβιάσουν την απόφαση των δικαστών!

Την ώρα που :
ακούγονται ακόμη στ' αυτιά μας 
τα λόγια του Τάκη Μπαλτάκου
από το υποκλαπέν ηχητικό  
που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ότι οι φυλακίσεις ήταν πολιτική σκευωρία και η εντολή δόθηκε από τον ίδιο τον Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», όταν βρισκόταν στην Αμερική

Την ώρα που :
όλος αυτός ο συρφετός δείχνει τα δόντια του και ετοιμάζεται να φάει «ανθρώπινες σάρκες»Ως Έλληνες και Ορθόδοξοι πιστοί 
που οφείλουμε να προστατεύσουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη

 ως ακομμάτιστος Ελληνορθόδοξος Εθνικιστικός σύλλογος, 
συνεπώς χωρίς καμία κομματική προκατάληψη ή επιδίωξη

αλλά κυρίως, 
ως ελεύθεροι άνθρωποι,

αισθανόμαστε το χρέος να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:

«ΗΤΑΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ».

ΟΧΙ στην ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

Στη φυλακή να οδηγηθούν ΑΥΤΟΙ που εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, έχουν καταληστέψει, χρεοκοπήσει και υποθηκεύσει την πατρίδα μας και τις επερχόμενες γενιές των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.