Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

13/10/2020 : Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Παύλο Μελά! Υπαίθρια φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα.

 


Σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονική στιγμή για τον Εθνικισμό κατά επέκταση για την Πατρίδα μας, στην οποία λοιδορούνται και διώκονται ποικιλοτρόπως τα ιδανικά που κράτησαν ζωντανό το Έθνος μας δια μέσου των αιώνων, ο σύλλογος μας απαντάει σε όλους τους λασπολόγους και συκοφάντες με τις Εθνικές δράσεις του.
Δράσεις γεμάτες αγάπη για την Ελλάδα και το Χριστό. 
Δράσεις που σε εμάς τους μεγαλύτερους θυμίζουν το χρέος μας απέναντι στους Ήρωες που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και συνάμα δράσεις που προβάλλουν τα σωστά πρότυπα προς τα Ελληνόπουλα!


Μια τέτοια σημαντικότατη δράση πραγματοποίησε ο σύλλογος μας το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου 2020 στο χώρο του Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη.
Με αφορμή την συμπλήρωση των 116 ετών από τον θάνατο του Παύλου Μελά στην Στάτιστα (σημερινό χωριό Μελάς) στις 13 Οκτωβρίου του 1904, δημιουργήσαμε μία υπαίθρια φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα.

25 ενδεικτικές φωτογραφίες με επεξηγήσεις από σημαίνοντα πρόσωπα εκείνης της περιόδου αλλά και φωτογραφίες γνωστών και αγνώστων Ηρώων κόσμησαν τον προαύλιο χώρο έξω από τον Λευκό Πύργο.
Ταυτόχρονα ακουγόταν παραδοσιακή μουσική με τραγούδια του Μακεδονικού Αγώνα, μεταφέροντας έτσι τον επισκέπτη νοερά στην Μακεδονία του περασμένου αιώνα.
Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν το stand του Παύλου Μελά σε φυσικό μέγεθος.
Δεκάδες μικροί και μεγάλοι θέλησαν να φωτογραφηθούν με έναν αληθινό Ήρωα!


Για πάνω από δύο ώρες με την πρωτοβουλία μας αυτή, η Θεσσαλονίκη τίμησε τους Αθάνατους Μακεδονομάχους Ήρωες που με την θυσία τους μας άφησαν παρακαταθήκη
ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!


Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η εβδομάδα δράσεων για την Μακεδονία με αποκορύφωμα
την συγκέντρωση και πορεία της Κυριακής 18/10/2020,  στις 6μμ στον Λευκό Πύργο!
Ο ωραίος και αξιοπρεπής Αγώνας μας υπέρ της Ορθοδοξίας και του Έθνους  συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, κόντρα σε κράτος, παρακράτος, λασπολόγους και συκοφάντες!Ελλάς Ή Τέφρα 
Ορθοδοξία Ή Θάνατος

Ιερός Λόχος 2012-Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.