Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αιμοδοσία στην Μνήμη των Εθνομαρτύρων Τ. Ισαάκ, Σ. Σολωμού και Αρ. Γκούμα.Αιμοδοσία στην Μνήμη των Εθνομαρτύρων Τ. Ισαάκ, Σ. Σολωμού και Αρ. Γκούμα.

Ο σύλλογος «Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων», διοργανώνει 10ημερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην μνήμη των Ηρώων Τάσου Ισαάκ, Σολομού Σολωμού και Αριστοτέλη Γκούμα, που έδωσαν το Αίμα τους τον Αύγουστο του 1996 και 2012 υπερασπιζόμενοι την ελληνικότητα της Κύπρου και Βορείου Ηπείρου αντίστοιχα.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να δώσουν το αίμα τους σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της επικράτειας (μετά από επικοινωνία για τις ώρες που λειτουργεί το τμήμα αιμοδοσίας), δηλώνοντας ότι αφορά την τράπεζα αίματος του Ιερού Λόχου 2012 (αριθμός μητρώου 14899) που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Τέλος όποιος φίλος θέλει μπορεί να μας αποστείλει σχετική φωτογραφία στο ierosloxos12@gmail.com
από την αιμοδοσία η οποία θα προστεθεί στο φωτογραφικό κολάζ για την δράση.
 
το ΔΣ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.