Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αιμοδοσία στην Μνήμη των Εθνομαρτύρων Τ. Ισαάκ, Σ. Σολωμού και Αρ. Γκούμα.Αιμοδοσία στην Μνήμη των Εθνομαρτύρων Τ. Ισαάκ, Σ. Σολωμού και Αρ. Γκούμα.

Ο σύλλογος «Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων», διοργανώνει 10ημερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην μνήμη των Ηρώων Τάσου Ισαάκ, Σολομού Σολωμού και Αριστοτέλη Γκούμα, που έδωσαν το Αίμα τους τον Αύγουστο του 1996 και 2012 υπερασπιζόμενοι την ελληνικότητα της Κύπρου και Βορείου Ηπείρου αντίστοιχα.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να δώσουν το αίμα τους σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της επικράτειας (μετά από επικοινωνία για τις ώρες που λειτουργεί το τμήμα αιμοδοσίας), δηλώνοντας ότι αφορά την τράπεζα αίματος του Ιερού Λόχου 2012 (αριθμός μητρώου 14899) που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Τέλος όποιος φίλος θέλει μπορεί να μας αποστείλει σχετική φωτογραφία στο ierosloxos12@gmail.com
από την αιμοδοσία η οποία θα προστεθεί στο φωτογραφικό κολάζ για την δράση.
 
το ΔΣ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.