Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η Ελληνική Ψυχή. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους Αδερφούς μας!


Πολλές φορές ακούμε την έκφραση ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Και όμως η εθελοντική ομάδα Γιαννιτσών έρχεται να καταρρίψει τα στερεότυπα.
Και το γράφουμε αυτό ορμώμενοι από τις αλυσιδωτές κινητοποιήσεις που δημιουργήθηκαν όταν την Πέμπτη 5/8/2021 μια χούφτα άξιων πατριωτών από τα Γιαννιτσά ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία τους να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.
Άμεσα ένας οργασμός από τηλεφωνήματα, καλέσματα και συνεννοήσεις έλαβαν χώρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Ο σύλλογος μας από την πρώτη στιγμή δήλωσε την στήριξη του στην θεάρεστη προσπάθεια. Λίγες ώρες μόνο μετά την έκκληση για άμεση βοήθεια προς τους πυρόπληκτους από την εθελοντική ομάδα ανακοινώσαμε  αντίστοιχο σημείο συγκέντρωσης αγαθών στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ).
Στείλαμε μηνύματα, μιλήσαμε με φίλους και γνωστούς , δώσαμε την μάχη μας με τον χρόνο και οι καρποί των προσπαθειών μας δεν άργησαν να φανούν!

Εκατοντάδες φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας.
Άλλοι έδωσαν χρήματα. Άλλοι έδωσαν τρόφιμα . Άλλοι διέθεσαν τους εαυτούς τους στην προσπάθεια να βοηθήσουμε τους αδερφούς που δοκιμάζονται από την πύρινη καταστροφή!
Την Παρασκευή έγινε η αρχή. Μέσα σε λίγες ώρες το βαν των εθελοντών σχεδόν γέμισε με τρόφιμα, υλικά και μπόλικη αγάπη!

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί.
Τις επόμενες ημέρες -που θα είναι δύσκολες, πρέπει όλοι να πιστέψουμε ότι μόνο ενωμένοι ως Ελληνικός Λαός θα ξεπεράσουμε την καταστροφή.
Οι επόμενες ημέρες είναι ημέρες προσευχής αλλά και δράσης.
Γιατί με σύμμαχο τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό θα τα καταφέρουμε!

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια μας στην Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών για την πρωτοβουλία που τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο πλάι των πυρόπληκτων διανέμοντας τα τρόφιμα και τα φάρμακα που έχουν συγκεντρωθεί.

Ευχαριστούμε την εταιρία «Νερά Μακεδονίας» που διέθεσε 32 παλέτες νερό προσφορά δωρεάν στους πυρόπληκτους.
Ευχαριστούμε επίσης τον πολιτικό φορέα ΕΛΑΣΥΝ που κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συνέδραμε και εκείνο στην προσπάθεια.
Τέλος ευχαριστούμε τους πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους φίλους που μας εμπιστεύτηκαν.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση για την παράδοση των αγαθών που συγκεντρώθηκαν.


Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

ΙΣ ΧΡ
ΝΙ ΚΑ


1 σχόλιο:

  1. Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ στηρίζουν κάθε αξιέπαινη προσπάθεια Ελλήνων συναγωνιστών για τους Έλληνες που υποφέρουν. Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους εσάς αδέρφια. Με εκτίμηση Γεώργιος Κουτκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.