Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.Εθελοντική ομάδα από τα Γιαννιτσά, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.


Ανταποκρινομενοι στο κάλεσμα, ως Σύλλογος (Ιερός Λόχος 2012) στηρίζουμε την προσπάθεια και αύριο Παρασκευή 20:30μμ - 21:30 μμ, θα γίνει συλλογή των ειδών στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο ONE SALONICA, στην Θεσσαλονίκη.Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα προωθηθούν στην εθελοντική ομάδα Γιαννιτσών, όπου η ίδια θα μεταβεί στην Εύβοια και θα τα διανείμει στους πυρόπληκτους.

Ιερός Λόχος 2012 


ΥΓ. Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία είχαμε λάβει και για τους πυρόπληκτους στο Μάτι (δείτε εδώ, εδώ). Βλέπετε οι κυβερνήσεις αλλάζουν, η αδιαφορία και η ανικανότητα παραμένουν (θυμίζουμε την χθεσινή μας ανάρτηση εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.