Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Όταν οι δεσποτάδες πέφτουν...


Η κατάντια των δεσποτάδων μας ΔΕΝ έχει όριο. 

Ο μητροπολίτης Άρτης κ.Καλλίνικος, ως πρόεδρος του Δ.Σ. Γηροκομείου,  έθεσε εργαζόμενο σε αναστολή εργασίας! 

Δείτε το έγγραφο - ντοκουμέντο (το έγγραφο από εδώ):Έχοντας αρκετοί από εμάς μεγαλώσει μέσα στην εκκλησία και γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, τολμούμε να πούμε ότι δεν μας εκπλήσσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως καταλαμβάνονται σήμερα οι δεσποτικοί θρόνοι. 

Γι αυτό η σημερινή ιεραρχία όχι απλά σιωπά, αλλά πρωτοστατεί στην παγκόσμια εκστρατεία επιβολής και υποταγής

 
 

Γι αυτό μας απαγόρευσαν να γιορτάσουμε Πάσχα, γι αυτό μας απαγόρευσαν να προσκυνάμε τις Άγιες εικόνες, γι αυτό μας επέβαλαν μασκοφορία μέσα στους ναούς, γι αυτό επέβαλαν αντισηπτικά και χαρτοπετσέτες και σκουπιδοτενεκέδες, μετατρέποντας τις εκκλησιές μας σε αποχωρητήρια.Ας θυμηθούμε τι προφήτευαν οι Άγιοι πατέρες μας :

ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

«Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία... Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν... Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως...»

 

Γνωρίζαμε πολύ καλά από την 1η στιγμή που ξεκίνησαν αυτά τα μέτρα, πριν 1μιση χρόνο, ποια θα ήταν η στάση της διοικούσας "εκκλησίας". Γι αυτό και άμεσα αντιδράσαμε και αποκαλύψαμε τους «λυκοποιμένες» μας:


 Όταν οι δεσποτάδες πέφτουν ... 

τότε ο κρότος από την πτώση είναι τόσο μεγάλος.

Ιερός Λόχος 2012

2 σχόλια:

 1. Θυμίζουμε:
  1) ΕΣΥ;;; Θα κάνεις το (γενετικά τροποποιημένο) «εμβόλιο» που δοκιμάστηκε με κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα ;;
  2) ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους μητροπολίτες Πειραιώς, Ναυπάκτου και στην Δ.Ι.Σ.
  https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/01/1-2.html


  Οι μαθητές ΑΠΑΝΤΟΥΝ στις εμετικές δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ
  https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/09/blog-post_23.html


  Οταν ο Επίσκοπος γίνεται ...δεσπότης! (Ο μητροπολίτης Λέρου & Καλύμνου Παΐσιος, ΚΛΕΙΝΕΙ ορθόδοξο ναό και ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ αγωνιστή ιερέα)
  https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

  Εμείς θα αντιστεκόμαστε. 2000 χρόνια Ορθοδοξίας απέδειξαν ότι υπάρχουν και κατακόμβες.
  https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/02/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Αρθρο 103 του Συντάγματος: (Δημόσιοι υπάλληλοι)

  4. Oι δημόσιοι υπάλληλοι που κατέχουν οργανικές θέσεις είναι μόνιμοι εφόσον αυτές οι θέσεις υπάρχουν.
  Aυτοί εξελίσσονται μισθολογικά σύμφωνα με τους όρους του νόμου και, εκτός από τις περιπτώσεις που αποχωρούν λόγω ορίου ηλικίας ή παύονται με δικαστική απόφαση, δεν μπορούν να μετατεθούν χωρίς γνωμοδότηση ούτε να υποβιβαστούν ή να παυθούν χωρίς απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου, που αποτελείται τουλάχιστον κατά τα δύο τρίτα από μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους.
  Kατά των αποφάσεων των συμβουλίων αυτών επιτρέπεται προσφυγή στο Συμβούλιο της Eπικρατείας, όπως νόμος ορίζει.»  Άρα η παύση από την εργασία γίνεται μετά από απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου.
  Άρα όλες οι αποφάσεις που υπογράφηκαν από ένα μεμονωμένο πρόσωπο,
  πχ εδώ από τον μητροπολίτη που απέλυσε εργαζόμενο του γηροκομείου στο οποίο προήδρευε ο μητροπολίτης,
  είναι ΑΚΥΡΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.