Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Από τα λόγια στην δράση. Ο Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Λάρισας στην Εύβοια.Με την ευγενική χορηγία της Domoτεχνικής εξοπλισμοί καταστημάτων, ο Ιερός Λόχος 2012 τομέας Λάρισας προέβη στην δράση προμήθειας και διανομής τροφίμων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους αδελφούς μας της Εύβοιας. Στην προμήθεια των προϊόντων συνέβαλαν επίσης Λαρισαίοι πολίτες και όχι μόνο, αφού χορηγίες δεχτήκαμε από Δράμα αλλά και Ισπανία.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στο Δημαρχείο της Αγίας Άννας Ευβοίας, όπου μας υποδέχτηκε ο μαχητικός αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινάκης Άγγελος, ο οποίος δίνει αγώνα κυριολεκτικά, ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι συμπολίτες του, της Αγίας Άννας και των γύρω περιοχών. 


Τα όσα αντικρίσαμε δεν περιγράφονται με απλά λόγια. Ήταν κυριολεκτικά φρικτό το θέαμα. Όλα μαύρα καμμένα, η ατμόσφαιρα μύριζε μόνο κάρβουνο, ενώ πολύ συχνά η άσχημη μυρωδιά από ψοφίμια μας ανακάτευε κιόλας. Όντως είναι ανεπανόρθωτη η οικολογική ζημιά που υπέστη η Πατρίδα μας, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η οικονομική ζημιά που έπληξε τη Μελισσοκομία, τη Γεωργία, τον Τουρισμό, την Κτηνοτροφία και όλους του κλάδους κατ' επέκταση. Αν αναλογιστούμε ότι το 40% της Εθνικής παραγωγής σε μέλι παράγεται στην Εύβοια, τότε θα συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της καταστροφής ακόμα καλύτερα.
Ωστόσο, μένει να ευχαριστήσουμε τους Πυροσβέστες μας για τις μάχες που έδωσαν σώμα με σώμα με τη φωτιά. Οφείλουμε δε, να ομολογήσουμε ότι εντύπωση μας έκαναν οι Πολωνοί πυροσβέστες, οι οποίοι μονίμως βρισκόταν σε εγρήγορση και έκαναν ασταμάτητα περιπολίες με υπερσύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα. Και δεν θα ξεχάσουμε οπωσδήποτε να αφιερώσουμε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους εθελοντές από όλη τη χώρα που έσπευσαν να βοηθήσουν σε αυτήν την τραγική χρονική στιγμή για τον Ελληνισμό!

ΥΓ. Όσα ξωκκλήσια συναντήσαμε μες τα καμμένα, ήταν απολύτως άμεμπτα.

Η Παναγία μας να πρεσβεύει υπέρ του Έθνους μας και ο Δεσπότης Χριστός να μας φυλάει από τους υπηρέτες του σκότους.

 

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας ανταποκρίθηκε άμεσα από την πρώτη στιγμή στην κρίσιμη κατάσταση. Έτσι προηγήθηκαν ήδη οι παρακάτω δράσεις :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.