Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ στήριξης στους πυρόπληκτους του Ιερού Λόχου 2012 (Τομέας Βοιωτίας).

Σε ένα κράτος διαλυμένο,
στο οποίο περισσεύουν οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί εχθροί,
σε ένα κράτος που ο Έλληνας που πονάει την πατρίδα του, δεν προλαβαίνει με τι να πρωτοασχοληθεί και που να πρωτοβοηθήσει, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα» :
Οι εμπρησμοί, οι εκατοντάδες φωτιές και ο βιασμός της φύσης και της περιουσίας του κάθε συμπολίτη μας από διάφορα στοιχεία που όλοι λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε ποια είναι, αλλά κανείς από το επίσημο ανθελληνικό κράτος δεν κάνει κάτι για να τα περιορίσει, εκδιώξει και τιμωρήσει.Απέναντι σε κράτος και σε παρακράτος λοιπόν, χωρίς να έχουμε πάρει ανάσα,
πάντα ετοιμοπόλεμοι όταν μας χρειαστεί η πατρίδα και ο Έλληνας συμπολίτης μας,
αποφασίσαμε ως «Τομέας Βοιωτίας» του «Ιερού Λόχου 2012»  να στείλουμε μισή παλέτα με εμφιαλωμένα νερά στον πρόσφατα πυρόπληκτο οικισμό Θεολόγο της Φθιώτιδας.


Στην όλη προσπάθεια βοήθησαν σημαντικά και φίλοι του Συλλόγου μας που μόλις πληροφορήθηκαν την πρωτοβουλία μας, έσπευσαν να συνδράμουν. Άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τοπικοί επιχειρηματίες από άλλες περιοχές που έστειλαν κι αυτοί σημαντικές ποσότητες εφιαλωμένων νερών. Να σημειωθεί πως όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ενώ η βοήθεια στάλθηκε μέσω ομάδας εθελοντών δασοπυροσβεστών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλο αυτό το διάστημα υπάρχει γενική επιφυλακή και συμβάλλουμε και οι ίδιοι μέσα από ομάδες εθελοντών στην προστασία των δασών που έχουν απομείνει στον Νομό Βοιωτίας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται να είναι σε επαγρύπνηση γιατί πολλοί είναι αυτοί που μισούν την πατρίδα μας την Ελλάδα, τον πολιτισμό της, τους ανθρώπους της, την Ορθοδοξία και τον φυσικό της πλούτο.

Άπαντες λοιπόν σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή.

Τομέας Βοιωτίας του Ιερού Λόχου 2012Θυμίζουμε την άμεση έμπρακτη στήριξή μας στους πυρόπληκτους της Εύβοιας :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.