Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ στήριξης στους πυρόπληκτους του Ιερού Λόχου 2012 (Τομέας Βοιωτίας).

Σε ένα κράτος διαλυμένο,
στο οποίο περισσεύουν οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί εχθροί,
σε ένα κράτος που ο Έλληνας που πονάει την πατρίδα του, δεν προλαβαίνει με τι να πρωτοασχοληθεί και που να πρωτοβοηθήσει, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα» :
Οι εμπρησμοί, οι εκατοντάδες φωτιές και ο βιασμός της φύσης και της περιουσίας του κάθε συμπολίτη μας από διάφορα στοιχεία που όλοι λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε ποια είναι, αλλά κανείς από το επίσημο ανθελληνικό κράτος δεν κάνει κάτι για να τα περιορίσει, εκδιώξει και τιμωρήσει.Απέναντι σε κράτος και σε παρακράτος λοιπόν, χωρίς να έχουμε πάρει ανάσα,
πάντα ετοιμοπόλεμοι όταν μας χρειαστεί η πατρίδα και ο Έλληνας συμπολίτης μας,
αποφασίσαμε ως «Τομέας Βοιωτίας» του «Ιερού Λόχου 2012»  να στείλουμε μισή παλέτα με εμφιαλωμένα νερά στον πρόσφατα πυρόπληκτο οικισμό Θεολόγο της Φθιώτιδας.


Στην όλη προσπάθεια βοήθησαν σημαντικά και φίλοι του Συλλόγου μας που μόλις πληροφορήθηκαν την πρωτοβουλία μας, έσπευσαν να συνδράμουν. Άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τοπικοί επιχειρηματίες από άλλες περιοχές που έστειλαν κι αυτοί σημαντικές ποσότητες εφιαλωμένων νερών. Να σημειωθεί πως όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ενώ η βοήθεια στάλθηκε μέσω ομάδας εθελοντών δασοπυροσβεστών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλο αυτό το διάστημα υπάρχει γενική επιφυλακή και συμβάλλουμε και οι ίδιοι μέσα από ομάδες εθελοντών στην προστασία των δασών που έχουν απομείνει στον Νομό Βοιωτίας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται να είναι σε επαγρύπνηση γιατί πολλοί είναι αυτοί που μισούν την πατρίδα μας την Ελλάδα, τον πολιτισμό της, τους ανθρώπους της, την Ορθοδοξία και τον φυσικό της πλούτο.

Άπαντες λοιπόν σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή.

Τομέας Βοιωτίας του Ιερού Λόχου 2012Θυμίζουμε την άμεση έμπρακτη στήριξή μας στους πυρόπληκτους της Εύβοιας :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.