Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ζήτω η Νίκη! Ποια Νίκη όμως;

Όταν το κράτος στερεί την ελπίδα από την Νεολαία, τότε το Έθνος δεν έχει μέλλον! 


Φέτος, με την βοήθεια του Υψίστου, συμπληρώσαμε 10 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας του συλλόγου μας. 
Μέσα σε αυτή την διαδρομή μάς, ιδέες και άνθρωποι ζυμωθήκαμε και καταφέραμε στον ακομμάτιστο σύλλογο μάς να έχουμε κοινή πολιτική άποψη για το τι εννοούμε "Νίκη" του Εθνικισμού. Με συζητήσεις, με καλοπροαίρετες και γόνιμες αντιπαραθέσεις, αγνοί συναγωνιστές συστρατευθήκαμε στον κοινό Αγώνα, αφήνοντας τις κομματικές προτιμήσεις έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

Στην Οικογένεια του Ιερού Λόχου 2012 επικράτησε η Ιδεολογία και οι Αξίες έναντι των φυσικών προσώπων. Πρώτη αξία ο κοινός αγώνας. Και αγώνας χωρίς ιδεολογία δεν μπορεί να να είναι παραγωγικός και συνεχομένος. Ακρογωνιαίος ιδεολογικός και συνδετικός μάς λίθος είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία.
Πρότυπα μας, οι Άγιοι και οι μάρτυρες της Ορθοδοξίας καθώς και οι γνωστοί και άγνωστοι Έλληνες/δες  που από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τους σύγχρονους Εθνομάρτυρες έδωσαν τα πάντα για την Δόξα της Ελλάδος. 
Στην νεότερη ιστορία μας θεωρούμε ύψιστη στρατιωτική και πολιτική μορφή τον Ιωάννη Μεταξά. Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός. 
Με όλη αυτή την ιστορία να "βαραίνει" την πλάτη μας ως συνειδητοί Εθνικιστές, οραματιζόμαστε την Νίκη και αγωνιζόμαστε με πάθος για αυτήν!
Ποια είναι η Νίκη όμως;
Είναι απλά η αντιπροσώπευση του Εθνικισμού στο κοινοβούλιο ή έχουμε στόχο την ολική σύγκρουση με την διεφθαρμένη πολιτική κατάσταση που επικρατεί;
Καταρχάς ας ορίσουμε ποιος είναι ο βασικός εχθρός μας.

Βασικός εχθρός μας είναι το διεθνές λόμπι των διεθνιστών που προσπαθεί ειδικά στον δυτικό κόσμο να δημιουργήσει κράτη όπου δεν θα υπάρχει έθνος αλλά ένας κυμαδοποιημένος λαός χωρίς τις πατροπαράδοτες αξίες του. Αναμφίβολα η ατζέντα της νέας τάξης επιτίθεται ενάντια στην λευκή φυλή. Και για να μην παρεξηγηθούμε, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστεύουμε στην μοναδικότητα κάθε Φυλής και Έθνους. Εχθροί μας είναι αυτοί που προσπαθούν να ισοπεδώσουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν μοναδικούς τους λαούς!
Η νέα τάξη είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Παγκόσμιοι οργανισμοί, οικονομικές ενώσεις, μασωνικές στοές και οτιδήποτε προωθεί την ατζέντα τους είναι ένα κεφάλι αυτού του τέρατος.
Εάν λοιπόν μιλάμε για Εθνική Νίκη δεν μπορούμε να θεωρούμε μέρος αυτής ανθρώπους που έχουν σχέση με την νέα τάξη.
Και αν αυτοσκοπός κάθε Εθνικιστή είναι η αληθινή Ελευθερία της Πατρίδος, τότε η αναθεώρηση της δουλικής συμπεριφοράς που εκφράζουν οι "ελληνικές" κυβερνήσεις είναι επιτακτική ανάγκη.
Ουδείς σε σέβεται όταν είσαι πρόθυμος να ξεπουλήσεις την Πατρίδα σου. Δόγματα όπως "δεν διεκδικούμε τίποτα..." δεν είναι συμβατά με την Ιστορία μας.
Εθνοκτόνες πολιτικές των ανοιχτών συνόρων, της μετανάστευσης των νέων Ελλήνων, της υπογεννητικότητας, των gay pride και εν γένει της προσβολής των ελληνορθόδοξων Ιδανικών πρέπει να επανεξεταστούν από το Εθνικό Κράτος. 
Άλλωστε κύρια αποστολή του κράτους είναι διασφάλιση της μοναδικότητας του Ελληνικού Έθνους. Η ισχυρή Πατρίδα, η Οικογένεια, η Ευνομία, η Εργασία και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές και αξίες που πρέπει να προστατεύονται από το Εθνικό Κράτος.
Οτιδήποτε εξυπηρετεί το Έθνος είναι αληθές και αποδεκτό.
Οτιδήποτε είναι ανθελληνικό και κατά της ανέλιξης του Έθνους, απορρίπτεται! 
Συνοδοιπόρος του κράτους οι άνθρωποι του πνεύματος. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά εάν η παιδεία μας δεν ξαναγίνει ελληνορθόδοξη. Η διαπαιδαγώγηση των Ελληνόπουλων δεν μπορεί να είναι υπόθεση ιδιωτών. Ούτε φυσικά η παιδεία να καθορίζεται από τα εγχώρια πιόνια της νέας τάξης.

Στον αγώνα υπέρ του Έθνους δεν μπορεί να απουσιάζει η εκκλησία. Χρειαζόμαστε φλογερούς πατριάρχες να μιλήσουν στον Ελληνικό Λαό για Ελλάδα και Χριστό! Να φουντώσουν την φλόγα της Ορθοδοξίας ξανά στις καρδιές μας και να δώσουν την ελπίδα και την όρεξη για αγώνα για υψηλά Ιδανικά!
Η νίκη για εμάς δεν μπορεί παρά να είναι Νίκη του Χριστού και της Ελλάδος.
Οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα όπου οι αξίες της θα είναι:
"Πατρίδα-Έθνος-Ορθοδοξία και Εθνική Κοινωνική Δικαιοσύνη".

Σε αυτόν τον πολιτικό αλλά ακομμάτιστο αγώνα υπάρχει χώρος για να συστρατευθούν όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές που εμφορούνται από τα ελληνορθόδοξα Ιδανικά.
Ο Αγώνας είναι κοινός για τους Έλληνες Εθνικιστές και δύσκολος.
Όμως όσο πιο δυνατός είναι ο εχθρός τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η Νίκη των Ελλήνων!


Ζήτω το Έθνος 
Ζήτω η Ορθοδοξία 
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Μετά τιμής ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γενιάς Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.