Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Καλό ταξίδι Λευτέρη Πανούση!


 Με λύπη πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Λευτέρης Πανούσης δεν βρίσκεται πια μαζί μας. 
Αν και δεν είχαμε την τύχη να γνωριστούμε δια ζώσης, υπήρχε μια βαθειά αλληλοεκτιμηση μεταξύ του συλλόγου μας και στον ίδιο. 
Άλλωστε μας είχε φιλοξενήσει στο ιστολόγιο του πάρα πολλές φορές. 
Ευχόμαστε να αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη. Καλή δύναμη στους οικείους του. 

Παραθέτουμε και την ανάρτηση του ΕΛΑΣΥΝ που υπήρχε ιδρυτικό μέλος.

Ο Λευτέρης Πανούσης, ιδρυτικό μέλος της ΕΛΑΣΥΝ, δεν είναι πια κοντά μας.
Φλογερός πατριώτης, διανοητής, μαθηματικός ως προς τις σπουδές, συγγραφέας καταπληκτικών διηγημάτων μερικά εκ των οποίων έχουν γίνει και ταινίες, πολυγραφότατος σχολιαστής, με σημαίνουσες φιλοσοφικές ανησυχίες που τις αποτύπωνε στο άκρως επιτυχημένο ιστολόγιό του, διαβαίνει πρόωρα τον μόνο σίγουρο δρόμο που η φθαρτή φύση μας έχει επιφυλάξει.
Στην τελευταία του κουβέντα μαζί μου, πριν περίπου 2 μήνες, ήταν σταθερά απαισιόδοξος για την εξέλιξη της ασθένειάς του, τον καρκίνο στον πνεύμονα που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από την επιστολή παραίτησής του από την ΕΛΑΣΥΝ, που παραθέτουμε πιο κάτω, ως ύστατο φόρο τιμής και μάλιστα δια χειρός του ιδίου του εκλιπόντος.
Είχε ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού (αν και όχι του υποχρεωτικού), επιλογή που στην περίπτωση των χρονίως πασχόντων από καρκίνο, αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ως επισφαλής. Τον είχε προβληματίσει πολύ η στάση που θα κρατούσε προσωπικά λόγω της ασθένειάς του, εκάμφθη..
Είχαμε όλοι αντιληφθεί ότι η υγεία του είχε σοβαρά επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό, που δεν ανέβαζε πλέον επίκαιρα άρθρα, με τον χαρακτηριστικό σχολιασμό του, αποφεύγαμε όμως να τον ενοχλούμε. Τι να μας πει παραπάνω από την ηχηρή διαδικτυακή σιωπή του, ένας δημιουργός που υπό κανονικές συνθήκες έγραφε ακατάπαυστα;
Η πάντα ανήσυχη ψυχή του, είθε να οδεύει τώρα στην προσωρινή κατοικία της, αναπαυμένη από τις ανούσιες πίκρες της επίγειας ζωής, που για τον Λευτέρη αποτέλεσαν την αστείρευτη πηγή της έμπνευσής του, αλλά και την αιτία της ενεργούς ενασχόλησής του με τα κοινά.
Αιωνία του η μνήμη.

Γιάννης Ζωγράφος
Δικηγόρος-ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου
Πρόεδρος ΕΛΑΣΥΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.