Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Όχι στις ανεμογεννητριες στο όρος Δίρφης

 

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της νεοταξικής κυβέρνησης της ΝΔ, να τοποθετηθούν ανεμογεννητριες στο όρος Δίρφη.        Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα των ορειβατικών συλλόγων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στην Χαλκίδα.

Η προστασία της φύσης είναι υπόθεση όλων μας! Στηρίζουμε την προσπάθεια Αντίστασης όπως μπορεί ο καθένας μας!

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως την αλιεύσαμε από το διαδίκτυο :

Τα ορειβατικά σωματεία ΑΟΣ, ΠΟΑ, ΦΟΠ, ΕΟΣ Ηλιούπολης, ΟΣ Σπάτων, ΕΟΣ Αχαρνών, ΕΠΟΣ Φυλής καλούν τα μέλη τους και τους φίλους της φύσης στην κινητοποίηση της 13ης Νοεμβρίου για την αποτροπή της καταστροφής του ορεινού όγκου Δίρφης-Ξεροβουνίου από αιολικά πάρκα.

Θα αναχωρήσουμε στις 7 το πρωί της Κυριακής με πούλμαν από την Αθήνα, θα πεζοπορήσουμε στο δάσος του Ξεροβουνίου, στα σημεία που σχεδιάζεται να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες και θα επιστρέψουμε το μεσημέρι στη Χαλκίδα για να συμμετέχουμε στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τον ΕΟΣ Χαλκίδας και τους Δήμους της περιοχής. 

Τα έσοδα από το αντίτιμο (20 ευρώ) για το πούλμαν  θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της προσφυγής που θα κατατεθεί άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αποτροπή της καταστροφής. Είναι ώρα να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για τη σωτηρία των βουνών με πράξεις. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Απαραίτητη για την επιβίβαση στο πούλμαν η προηγούμενη δήλωση συμμετοχής (με όνομα και σημείο αναχώρησης) στο e-mail: aosmountains@gmail.com και 

στο τηλέφωνο του ΑΟΣ 210-3463115 Τρίτη ως Παρασκευή 7-9μμ. ή στα σωματεία που συνδιοργανώνουν την πεζοπορία. 

Πρώτο σημείο αναχώρησης πούλμαν (7 πμ) :Ομόνοια και Τρίτης Σεπτεμβρίου. Δεύτερο σημείο (7.15 πμ): Ιερά οδός και Τριπτολέμου, κοντά στο σταθμό μετρό Κεραμεικού.

Για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την Δίρφη -Ξεροβούνι μπορεί να επικοινωνήσει με τον ΕΟΣ Χαλκίδας.


Τέλος μπορείτε να δείτε την εκδήλωση στο Facebook εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.