Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η πολιτεία προστατεύει τους βιαστές και παιδεραστές.

 


Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, κλιμάκιο συναγωνιστών του συλλόγου μας, έδρασε με ενημερωτικά φυλλάδια και πλακάτ στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών και απαίτηση για ακόμα πιο δραστικά μέτρα από την πολιτεία κατά της σύγχρονης μάστιγας των βιασμών και της παιδεραστίας.
Για αρκετή ώρα οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες μοίραζαν φυλλάδια και συζήτησαν  για τις εθνικιστικές θέσεις μας  στο  επίμαχο θέμα.
Η αποδοχή του κόσμου στις συζητήσεις μεταξύ, με την δικαίως έντονη αγανάκτηση τους λόγω των συνεχόμενων εγκλημάτων προς τις γυναίκες και τα παιδιά καθιστά την λήψη αυστηρότερων μέτρων αναγκαία! 

Φυσικά το ρητορικό ερώτημα είναι ποιος θα το πράξει αυτό; αυτοί που είναι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων και της ομοφυλοφιλίας; 
Και καταδεικνύουμε την ομοφυλοφιλία γιατί δυστυχώς υπάρχουν βίντεο από ομοφυλόφιλους που προτρέπουν ευθέως σε παιδεραστία! 
Δείτε τι εννοούμε στο you tube ή στο Twitter

Το Έθνος δεν έχει ανάγκη ούτε τους εγχώριους αλλά ούτε και τους εισαγώμενους
παιδεραστές και βιαστές. 
Έχει ανάγκη από εθνική πολιτική όπου εγκλήματα σαν και αυτά θα εκλείψουν από την κοινωνία μας. 

Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Γυναικών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.