Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Εθνικιστές Μαθητές κατά του Πολυτεχνείου. Φτάνουν τα ψέματα!

 


Ο Εθνικισμός και τα υψηλά Ιδανικά που πρεσβεύει πάντα θα έχει έρεισμα στις καρδιές της Νεολαίας και ειδικότερα στους μαθητές που δεν αντέχουν την συστημική μπόχα που επικρατεί στα σχολεία.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αυτή η συστημική μπόχα της μεταπολίτευσης, βρωμίζει τις ψυχές των Ελληνόπουλων με τα ψέματα του Πολυτεχνείου.

Ο σύλλογος μας μέσα από το δίκτυο "Εθνικιστές Μαθητές" για ακόμη μία χρονιά αντέδρασε με εκατοντάδες τρικάκια αντίδρασης στα ψέματα που μας σερβίρουν 49 ολόκληρα χρόνια!


Η μία όψη από τα τρικάκια


Ξημερώματα της ψευδογιορτής του Πολυτεχνείου, δεκάδες μαθητές συμμετείχαν στην δράση κατά του ψέματος. 
Φορτωμένοι με εκατοντάδες τρικάκια επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής τους στον ευρύτερο νομό της Θεσσαλονίκης και Πέλλας και έριξαν τρικάκια προς ενημέρωση των συμμαθητών τους. 
Είμαστε σίγουροι ότι θα ξινήσουν πολλά μούτρα από τους  πρασινικοκκινομπλε "δημοκρατες" καθηγητάδες το πρωί. Όμως σίγουρα και πολλοί θα το χαρούν. 
Δείτε και το ωραίο βίντεο της δράσης εδώΤέλος, στέλνουμε τα συγχαρητήρια και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας στους μαθητές του δικτύου
 "Εθνικιστές Μαθητές". Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.