Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμβαση του τμήματος Green Nationalist κατά του εμπορίου γούνας στην Θεσσαλονίκη!
Κάθε χρόνο, δεκάδες εκατομμύρια κουνέλια και 40-50 εκατομμύρια άλλα ζώα σκοτώνονται για τη γούνα τους. Τα περισσότερα από αυτά εκτρέφονται κάτω από φρικτές συνθήκες. Εγκλωβισμένα σε συρμάτινα κλουβιά και εκτεθειμένα σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τα ζώα υποφέρουν από έντονη κατάθλιψη και στρες, παρουσιάζοντας εκτός των άλλων νευρωτική, επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, όπως επιτόπιους βηματισμούς, ατελείωτους κύκλους γύρω από τον εαυτό τους, αυτo-ακρωτηριασμό, ακόμη και κανιβαλισμό. Στο τέλος, τα περιμένει ένας φρικτός θάνατος που περιλαμβάνει μεθόδους όπως ηλεκτροπληξία στον πρωκτό, κρέμασμα, κτυπήματα στο κεφάλι και εισπνοή τοξικού αερίου για να μη καταστραφεί η γούνα. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι μέθοδοι αυτοί δεν είναι άμεσα θανατηφόροι και μερικά ζώα έχουν τις αισθήσεις τους όταν τα γδέρνουν. Εκτός από τα ζώα εκτροφείου, άλλα ζώα παγιδεύονται στο φυσικό τους περιβάλλον, όπου τα περιμένει ένας αργός και βασανιστικός θάνατος.
Για την παραγωγή μιας και μόνο γούνας χρειάζονται δεκάδες ή και εκατοντάδες ζώα. Επιπλέον, εκτός από τον αδικαιολόγητο βασανισμό και θανάτωση των ζώων, απαιτείται 15 φορές περισσότερη ενέργεια για την παραγωγή γούνας από γουνοφόρα ζώα από ότι για την παραγωγή μιας συνθετικής γούνας. Στην Ελλάδα λειτουργούν 35 εκτροφεία γουνοφόρων ζώων και πολλές βιοτεχνίες που ειδικεύονται στην επεξεργασία και παραγωγή γούνινων ενδυμάτων και αξεσουάρ, τα περισσότερα από τα οποία προορίζονται για πολίτες των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.Για το δράμα που ζουν αυτά τα αθώα δημιουργήματα του Θεού χάριν της κερδοφορίας μπορείτε να το διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο:


Όσοι είδατε το βίντεο αντιληφθήκατε γιατί θα πρέπει να σταματήσει το έγκλημα κατά των ζώων και η ύβρις προς την φύση και τον Δημιουργό που συντελείται στο βωμό του άκρατου καπιταλισμού.
Ως εκ τούτου και στην προσπάθεια μας να ενημερωθεί το ευρύ αγοραστικό κοινό ότι το να αγοράζει κάποιος γούνα συνεπάγεται την μαρτυρική θανάτωση πολλών ζώων,
αποφασίσαμε να διανείμουμε ενημερωτικό φυλλάδιο σε κεντρικό σημείο πώλησης γούνας στην
Θεσσαλονίκη.


Η εμπρόσθια όψη του φυλλαδίου.
ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΕΝΟΧΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ.
ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ,ΕΚΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!
ΑΘΩΑ ΖΩΑ ΠΟΥ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ
ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΟΥΝΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Στην συνέχεια και αφού μοιράσαμε παραπάνω από 500 έγχρωμα φυλλάδια,πραγματοποιήσαμε αφισοκόλληση επί της οδού Τσιμισκή.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε άπαντες είναι ότι κανένα δημιούργημα του Θεού δεν πρέπει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης και θυσίας.
Η γούνα των ζώων ήταν απαραίτητη τους προηγούμενους αιώνες για τον άνθρωπο.

Στον 21ο αιώνα που η τεχνολογία στα είδη ρουχισμού έχει κάνει άλματα,είναι αμαρτία χιλιάδες ζώα να υποφέρουν!

  
Η μοναδική λύση αντίστασης είναι να μην αγοράζουμε προϊόντα γούνας!
Τέλος θα αναφέρουμε ότι  είναι από τις λίγες φορές που κάποιος εθνικιστικός φορέας
κάνει φιλοζωϊκή δράση.Για εμάς όμως,που ως επί το πλείστον είμαστε και ιδιοκτήτες ζώων,είναι φυσιολογικό να ενδιαφερόμαστε για την κακοποίηση των ζώων.
Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μπορέσουμε να δείξουμε ότι εμείς οι Εθνικιστές έχουμε άποψη και απαντήσεις για όλα τα σύγχρονα θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο.
Η σημερινή ημέρα ήταν αρχή ενός εγχειρήματος που ήδη δείχνει ότι με την βοήθεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού θα σημειώσει επιτυχίες,όπως άλλωστε έχει ο Σύλλογος μας.
Ευελπιστούμε όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια μας,
ώστε να σταματήσει το έγκλημα κατά των ζώων!
Και να θυμάστε:
IF YOU BUY-THEY DIE!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.