Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Κατάθεση αίτησης στον Δήμο Αμυνταίου


Όπως είχαμε ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες,σήμερα 21/3/19 καταθέσαμε ως σύλλογος  αίτηση μας στο Δήμο Αμύνταιου για την χορήγηση δημοτικής αίθουσας στο Αμύνταιο ώστε να πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το σλαβικό γλωσσικό ιδίωμα που ομιλείται σε κάποια χωριά της Μακεδονίας μας.
Η αίτηση μας αφού πήρε αριθμό πρωτοκόλλου από την γραμματεία του Δήμου Αμύνταιου θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο φιλόξενος Δήμος Αμύνταιου δεν θα μας αρνηθεί την χαρά να διοργανώσουμε την τόσο ενδιαφέρουσα ως προς το θέμα ομιλία στον δ.
Σαν σύλλογος θέλουμε να συγχαρούμε τον μαχητικό πυρήνα μας στο Αμύνταιο που ανέλαβε την όλη διαδικασία.

                                    Η αίτηση μας με τον αριθμό πρωτοκόλλου από τον Δήμο Αμύνταιου!
                                                         


                            Η αίτηση που κατάθεσε σήμερα ο εκπρόσωπος μας στην γραμματεία Αμύνταιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.