Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση για το street party "Makedonian Pride ΄19"Το πρώτο #Makedonian_Pride_2019 θα γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με ώρα έναρξης της 17.00 μ.μ,


Το Makedonian Pride έρχεται με σκοπό να γίνει ένα εθνικιστικός θεσμός για την πόλη μας,όπου θα είναι ευπρόσδεκτοι όχι μόνο όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες αλλά και όλες οι συλλογικότητες,ομάδες facebook,σύλλογοι,νεολαίες εθνικιστικών κομμάτων κτλ.


Είναι καιρός να δείξουμε σε όλους ότι ο Εθνικιστικός χώρος έχει την δυνατότητα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα μας να σταθεί άξιος των περιστάσεων!
Όσοι λοιπόν διακατέχονται από αυτό το πνεύμα και μπορούν να αφήσουν πίσω ότι μας χωρίζει,θα χαρούμε να τους δούμε στο Makedonian Pride.
Όσοι είναι φορείς και θέλουν να έρθουν ας επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο μας,είτε στην σελίδα μας στο facebook Ιερός Λόχος 2012 Θεσσαλονίκης είτε με μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ierosloxos12@gmail.com


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και με το ενωτικό πνεύμα των αρχαίων ημών Προγόνων Μακεδόνων,σας περιμένουμε όλους!
Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


Συμμετέχουν

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης/ Ε.ΝΕ.Θ
Green Nationalist "Η Φωνή της Φυσικής"
Defend Salonica
Κίνημα
Εκδόσεις Νέα Γενεά
Εθνική Κοινωνική Δράση
Rebels Motocycle Club Greece

Η συνέχεια εδώ: 
Απάντηση στις ύβρεις του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση την Παρασκευή 5/4 σχετικά με την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.