Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Στέλνουμε άπαντες μήνυμα διαμαρτυρίας στον Στρατηγό Ειδικών Δυνάμεων!

Με αγανάκτηση και λύπη πληροφορηθήκαμε την αποβολή του Καταδρομέα Μπούχλη Εμμανουήλ από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Η αποβολή του εν λόγω Καταδρομέα ήταν αποτέλεσμα της πράξεως του να παραβεί τους κανόνες ασφαλείας κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο,αφού βιντεοσκοπούσε το εαυτό του να τραγουδάει το Μακεδονία Ξακουστή.
Σίγουρα ο νεαρός έσφαλλε και πρέπει να τιμωρηθεί.Όμως,σε μια εποχή που σπανίζουν νέοι με τέτοιο Ηθικό,θεωρούμαι ότι είναι ολέθριο όχι μόνο για το Ηθικό του υπόλοιπου στρατεύματος,αλλά και για το Ηθικό των νέων μας που είτε πρόκειται να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις είτε έχουν υπηρετήσει!
Ως εκ τούτου και χωρίς να θέλουμε να υποδείξουμε στον Στρατηγό των Ε.Δ. το έργο του,του στείλαμε με ηλεκτρονικό μήνυμα την κάτωθι επιστολή.
Σας προτρέπουμε να πράξετε και εσείς το ανάλογο,γιατί ο Ελληνικός Στρατός είμαστε ΟΛΟΙ εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες.

Στέλνουμε λοιπόν όλοι μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση   str-ges-ded@army.gr  επιστολή διαμαρτυρίας γραμμένη πάντα με κόσμιο τρόπο
!


Στρατηγέ
Ενημερωθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποβλήθηκε από το ένδοξο σώμα των αλεξιπτωτιστών, ο στρατιώτης Μπούχλης Εμμανουήλ για λόγους παραβίασης των κανόνων ασφαλείας, κατά την φάση της πτώσης με αλεξίπτωτο.

Με την παρούσα επιστολή και ως έφεδροι Καταδρομείς, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την απόφαση αυτή και θα σας παρακαλούσαμε εάν είναι δυνατόν, να την ανακαλέσετε. Εάν όντως παραβαίνει η ενέργεια αυτή τους κανόνες ασφαλείας, η άλλη "καταδρομική" ενέργεια και ο λόγος που ενήργησε έτσι ο καταδρομέας, υπερκαλύπτει το παράπτωμα. Ο καταδρομέας Μπούχλης Εμμανουήλ απέδειξε με την ενέργειά του ότι είναι γνήσιος καταδρομέας με δυνατή Ελληνική ψυχή που πάνω από όλα βάζει την Πατρίδα του και την αξιοπρέπειά του ως Έλλην από την Κρήτη. Και εμείς, ως γνήσια τέκνα των Καταδρομών για αρκετά χρόνια αναζητούσαμε από τους νεοσυλλέκτους στρατιώτες χαρακτήρες και ψυχή σαν του εν λόγω καταδρομέα. Και αυτό για να μπορούμε στην μάχη εάν χρειαστεί να του εμπιστευτούμε την ζωή μας.

Κατά την άποψή μας ο εν λόγω καταδρομέας αλεξιπτωτιστής αξίζει αντί ποινής, τιμητικής. Και αυτό το λέμε βασιζόμενοι στο ανορθόδοξο πνεύμα των Ειδικών δυνάμεων και στον στρατιωτικό όρκο που δώσαμε ενώπιον του Άγιου Θεού και ανθρώπων:"Να υπερασπιστώ με πίστη και αφοσίωση μέχρι τις τελευταίες ρανίδας του αίματος μου τας σημαίας, να μην τας εγκαταλείπω..."
Και αυτό άσχετο με το εκάστοτε πολιτικό σκηνικό.

Με αυτό το δεδομένο ο λόγος της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας φαντάζει πολύ... "μικρός" για μια τόσο μεγάλη τιμωρία που θα τον σημαδέψει μια ζωή.
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η παρούσα επιστολή μας δεν έγινε για να σας κάνουμε υποδείξεις. Έγινε σαν διαμαρτυρία και συνάμα παράκληση να αίρετε την ποινή της αποβολής απο το σώμα των Αλεξιπτωτιστών, γιατί έτσι χάνουμε έναν γνήσιο καταδρομέα αλεξιπτωτιστή που θα έδινε ακόμα και την ζωή του για εσάς Στρατηγέ.
Να είστε άλλωστε σίγουρος ότι εάν όχι εσείς, η ιστορία και ο Ελληνικός λαός θα δικαιώσει τον άξιο καταδρομέα αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ. Ήδη το κάνει. ΛΟΚ

Με σεβασμό
Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.