Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση - Καταδίκη για επίθεση σε ιδιοκτησία Συνέλληνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ.


Σπάσανε χθες τις τζαμαρίες από το μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε το εθνικιστικό party για τον Αλέξανδρο Τ. που είναι προφυλακισμένος για την εθνική του δράση.


Οι δράστες είναι τα γνωστά σκουπίδια της πόλης που επιδεικτικά η δικαιοσύνη αφήνει να δρουν ανενόχλητοι,ώστε να εξυπηρετούν τα σχέδια της κρατικής τρομοκρατίας.


Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι ένας αξιόλογος Έλληνας που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς εργάζεται στην μικρή του επιχείρηση για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.


Είμαστε σίγουροι ότι εάν λεγόταν Αχμέτ,Μωχάμεντ ή Αλί,τα γνωστά σκουπίδια της πόλης δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα μαζί του.


Καταδικάζουμε τα ρατσιστικά κίνητρα των αναρχοτεμπέληδων-σκουπιδιών της πόλης.Επίσης καταδικάζουμε την επιδεικτική απουσία του κράτους σε ότι αφορά την προστασία των Ελλήνων!


Ο Σύλλογος μας αναλογιζόμενος τις ευθύνες απέναντι στον Συνέλληνα ιδιοκτήτη θα πραγματοποιήσει οικονομική δράση ενίσχυσης.


Είμαστε αποφασισμένοι να μην λυγίσουμε σε κανένα είδος κρατικής ή παρακρατικής πίεσης και να μην αφήσουμε και κανέναν Έλληνα μόνο του.


Δύναμη μας η αλληλεγγύη!


Ιερός Λόχος 2012-Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.