Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση κατά της συναυλίας Rotting Christ στην Πάτρα.


Δεν πρόλαβε να μπεί η Σαρακοστή και το συγκεκριμένο ελληνικό συγκρότημα death metal μαζί με άλλα παρόμοια συγκροτήματα έχουν προγραμματίσει συναυλία στην Πάτρα την 15 Μαρτίου 2019.

Το όνομα του συγκροτήματος υβρίζει το όνομα και την υπόσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ως Θεανθρώπου και ως εκ τούτου προσβάλλει την εν σώματι Ανάστασή του.

Ως Ιερός Λόχος 2012 διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτή την βλασφημία στο Όνομα και στην οντότητα του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού και επειδή εμείς ως σύλλογος έχουμε κεφαλή μας τον Κύριο, προτρέπουμε όλους τους πραγματικούς Ορθόδοξους Χριστιανούς να διαμαρτυρηθούν έντονα μαζί μας καθώς και να μην συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που προσβάλλουν τα Όσια και Ιερά μας.
Πολλοί εκ του πονηρού μας ρωτούν τι προτιμούμε, την Ελλάδα ή τον Χριστό μας;
Εμείς απαντάμε ότι ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και δύναμή μας
Ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
ΙΛ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.