Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Ψευδή δημοσιεύματα του Voria.gr

Το καινούργιο κόλπο που παραπέμπει σε εποχές σταλινικού καθεστώτος είναι να αναφέρουν το όνομα του συλλόγου μας όπως τους βολεύει και να ανακοινώνουν δήθεν συγκεντρώσεις του συλλόγου μας.Το Voria.gr έκανε ανακοίνωση στο όνομα του συλλόγου μας για συγκέντρωση σήμερα στις 10.30 στον Λευκό Πύργο χωρίς εμείς να έχουμε ανακοινώσει πουθενά κάτι ανάλογο!!!!!


Ξέρουμε πραγματικά που αποσκοπούν αυτοί οι μέθοδοι.
Είναι μέθοδοι φαιάς προπαγάνδας που αποσκοπούν στην επίρριψη ευθυνών σε τυχόν επεισόδια,σε σε αποπροσανατολισμό και διάσπασης της δίκαιης αντίδρασης του κόσμου,καθιστώντας μας αφερέγγυους και ασόβαρους!

Απαιτούμε από το Voria.gr την άμεση διαγραφή του δημοσιεύματος και την αντικατάσταση του με δημόσια συγνώμη προς τον σύλλογο μας!

Τέλος θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους συναγωνιστές και φίλους,ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση στο όνομα του συλλόγου μας,θα πρέπει να έχει αναρτηθεί πρωτίστος στο ιστολόγιο του συλλόγου μας
https://ierosloxos2012.blogspot.com
ή στην σελίδα του συλλόγου μας στο facebook Ιερός Λόχος 2012 Θεσσαλονίκη


Νεότερη Ενημέρωση:
Όπως διαπιστώνουμε, και το seleo και το ethnos αναπαρήγαγαν την ύποπτη αυτή ψευδή είδηση.

Δείτε:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.